Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини 24 гру 2020 08:00

НОВИЙ РІК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": ПІДГОТОВКА В РОЗПАЛІ (ФОТО)

НОВИЙ РІК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": ПІДГОТОВКА В РОЗПАЛІ (ФОТО)Новий рік — одне з самих довгоочікуваних свят. Багато хто любить зиму саме через це свято. Всі люди чекають новорічного чарівництва. Кожен вірить, що в новорічну ніч виконуються всі бажання.

Особливо чекають Новий рік діти, адже Дід Мороз повинен принести їм купу подарунків. А як хочеться побачити справжнього Діда Мороза, коли він вночі кладе під ялинку подарунки.

Новий рік це свято, яке об’єднує людей, він дає віру в щось світле, нове і цікаве. Позаду, залишається все погане, все старе і непотрібне. У новий рік потрібно нести тільки найсвітліші почуття, найкращі наміри, адже багато залежить і від нас, яким буде наступаючий новий рік і що він нам принесе.

В нашому ДНЗ «Лісова казка» кипить робота, всі діти разом з вихователями груп готуються до новорічного дива, прикрашають групові кімнати, освоюють нові техніки малювання, вправно виконують аплікацію на зимову тематику.
НОВИЙ РІК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": ПІДГОТОВКА В РОЗПАЛІ (ФОТО)НОВИЙ РІК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": ПІДГОТОВКА В РОЗПАЛІ (ФОТО)НОВИЙ РІК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": ПІДГОТОВКА В РОЗПАЛІ (ФОТО)НОВИЙ РІК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": ПІДГОТОВКА В РОЗПАЛІ (ФОТО)НОВИЙ РІК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": ПІДГОТОВКА В РОЗПАЛІ (ФОТО)НОВИЙ РІК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": ПІДГОТОВКА В РОЗПАЛІ (ФОТО)НОВИЙ РІК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": ПІДГОТОВКА В РОЗПАЛІ (ФОТО)НОВИЙ РІК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": ПІДГОТОВКА В РОЗПАЛІ (ФОТО)НОВИЙ РІК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": ПІДГОТОВКА В РОЗПАЛІ (ФОТО)НОВИЙ РІК В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ": ПІДГОТОВКА В РОЗПАЛІ (ФОТО)
Наверх