Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 19 чер 2017 11:57

Нові екзаменаційні білети з ПДР будуть запущені до кінця червня

Нові екзаменаційні білети з ПДР будуть запущені до кінця червняПротягом березня та квітня 2017 року Головний сервісний центр МВС вперше в Україні провів громадське онлайн-обговорення екзаменаційних питань із правил дорожнього руху, за якими складали іспити для отримання посвідчення водія.

У обговоренні взяли участь більше 10 тисяч осіб – це і пересічні громадяни, і викладачі профільних навчальних закладів. Загалом тестовою версією білетів із ПДР скористалися 111 899 разів. До питань було внесено більше 800 правок, — повідломляють у прес-службі Сервісного центру

Питання актуалізували, виправивши їх відповідно до сучасної ситуації на дорогах. Більше уваги в білетах приділили практичним навичкам, котрі знадобляться майбутнім водіям під час керування транспортним засобом. Окрім цього, питання згрупували відповідно категорій водійського посвідчення. Таким чином, водіям легкових автомобілів, наприклад, не доведеться відповідати на питання, пов’язані з управлінням автобусами чи вантажівками. Наразі таких питань буде введено 2500 з можливістю їх доповнення, з’являтися під час іспиту вони будуть рандомно.

До кінця 2017 року заплановане також впровадження посиленого контролю над процесом складання як теоретичних, так і практичних іспитів.
Наверх