Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 14 чер 2017 15:00

ЛЕГКОВИМ АВТО ЗАБОРОНЯТЬ РУХ ЧЕРКАСЬКИМ МОСТОМ НЕ МЕНШ ЯК НА ЧОТИРИ МІСЯЦІ

ЛЕГКОВИМ АВТО ЗАБОРОНЯТЬ РУХ ЧЕРКАСЬКИМ МОСТОМ НЕ МЕНШ ЯК НА ЧОТИРИ МІСЯЦІУ період проведення ремонтних робіт усім легковим автомобілям заборонять рух черкаським мостом.

Про це під час брифінгу повідомив заступник очільника Черкаської ОДА Костянтин Омаргалієв.

Так, міст через Дніпро перекриють 19 червня, ремонтні роботи проводимуть упродовж чотирьох-шести місяців. Рух із 6:00 до 9:00 та із 16:00 до 19:00 дозволять лише автобусам пасажирських перевезень. За словами начальника управління транспорту Сергія Чубаня, мостом продовжать курсувати 28 рейсових автобусів, окрім цього заплановано запустити додаткових чотири рейси.

"Планували перекрити раніше, але для працівників транспорту ще не виготовили перепустки", - сказав начальник Служби автомобільник доріг в області Владислав Демиденко.

За словами Костянтина Омаргалієва, рішення заборонити рух легковим автомобілям було прийнято сьогодні, щоб не перевантажувати міст й уникнути черг під час пропуску транспорту. Можливості перевезення пасажирів залізницею через міст — близько семи тисяч осіб на добу.

Безпеку учасників дорожнього руху в зоні виконання ремонтних робіт забезпечуватимуть працівники Головного управління поліції міста та патрульні.
Наверх