Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 28 лис 2020 09:00

"Мій телефонний друг": 6000 телефонних волонтерів готові підтримати людей, що опинилися на самоті

"Мій телефонний друг": 6000 телефонних волонтерів готові підтримати людей, що опинилися на самотіВ Україні понад 11 мільйонів пенсіонерів. Лише уявіть — це 11 мільйонів унікальних життєвих шляхів із цікавим досвідом. Долучайтеся до проєкту “Мій телефонний друг” і діліться з новим другом своїми розповідями! Для цього залиште заявку на безкоштовній гарячій лінії 0 800 202 147.

Організатори проєкту — Українська Волонтерська Служба в партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку. Мета — підтримати людей, які важко переживають пандемію Covid-19, у телефонних розмовах з волонтерами. Учасники проєкту — люди літнього віку, люди з інвалідністю, батьки багатодітних сімей та всі, хто потребує спілкування.

Як долучитися?

1. Залиште заявку з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 21:00, зателефонувавши на безкоштовну гарячу лінію 0 800 202 147.
2. Дочекайтеся дзвінка від представника чи представниці проєкту, який/яка познайомить вас із вашим телефонним другом (волонтером чи волонтеркою).
3. Щотижня волонтер(ка) телефонуватиме вам, щоб поспілкуватися, дізнатися, як ваші справи та допомогти у вирішенні проблемних питань.

Ось що розповідає про свою участь у проєкті пані Олена із Запорізької області: «Дякую вам! Щосуботи я дуже чекаю на дзвінки мого друга Артема. Він допоміг мені розібратися, у чому суть медичної реформи, пояснив, чому варто перевіряти інформацію з телевізора,і де шукати інформацію про надбавки до пенсії».

Діляться своїми враженнями і волонтери проєкту. Іван, телефонний друг Валентини Петрівни з Харкова, розповів, що отримав кілька дуже важливих порад про те, як побудувати взаємини з батьками і менше сперечатися. А Ірина, телефонна подруга Василя Івановича з Київщини, розповіла, що саме його поради спростили нелегкий час ремонту в оселі.

Телефонуйте на безкоштовну гарячу лінію 0 800 202 147. Оператори підберуть вам волонтера чи волонтерку та познайомлять вас між собою. Поділіться цією інформацією з тими, кому потрібна підтримка!

Проєкт реалізовано в рамках національної кампанії солідарності ЮНІСЕФ та за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Наверх