Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Політика 15 жов 2020 16:00

Місцеві вибори 2020: "Опора" показала, як правильно заповнювати бюлетені (відео)

Місцеві вибори 2020: "Опора" показала, як правильно заповнювати бюлетені (відео)Місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня. Голосування проведуть по всій Україні, окрім окупованого Росією Криму й окремих районів Донецької та Луганської областей.

У Центрвиборчкомі України повідомляли, що на місцевих виборах будуть бюлетені шести кольорів: на виборах депутатів Верховної Ради АР Крим, обласної ради – блакитні; районної ради – світло-зелені; міської ради – світло-жовті; районної у місті ради – світло-сірі; сільської, селищної ради – кремові, на виборах сільського, селищного, міського голови – світло-рожеві.

Громадянська мережа "Опора" 7 жовтня опублікувала в YouTube ролик, у якому пояснює, як правильно заповнювати бюлетені на місцевих виборах 25 жовтня.

"Голова правління "Опори" Ольга Айвазовська розповіла і показала правильні варіанти заповнення виборчого бюлетеня: як правильно заповнювати бюлетень, як проголосувати за партію, як саме писати цифри для голосування за кандидата і навіщо взагалі, окрім партії, голосувати за кандидата", – повідомили в мережі.
Наверх