Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Суспільство 06 жов 2020 07:00

"НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П'ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН": ЧАСТИНА ДЕВ'ЯТА "ШЛЯХ ДО ЗМІН. ВИЗНАННЯ"

"НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П'ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН": ЧАСТИНА ДЕВ'ЯТА "ШЛЯХ ДО ЗМІН. ВИЗНАННЯ"В 2015 році Мошни обрали шлях змін, шлях побудови потужної, дієвої, процвітаючої громади, в якій хочеться жити.

Молодий, але вже досвідчений, новообраний Голова села Богдан ШКАРБУТА, заручившись підтримкою однодумців, відразу взявся за роботу. А роботи було чимало. І про це ми не раз згадували в наших попередніх публікаціях.

Та результат не забарився. І правильність обраного шляху було підтверджено перемогою в конкурсі на кращу сільську раду Черкаського району за підсумками діяльності в 2016 році. Ба більше, за підсумками обласного конкурсу Мошни потрапили в трійку найкращих сіл Черкаської області.

Як наголошував тоді Богдан ШКАРБУТА: "Це відзнака, насамперед, усіх мешканців села Мошни! Та єдність, те бажання мошнівців зробити наше село процвітаючим, сучасним і комфортним для життя і стали запорукою цього визнання!"

Кропітка праця і впевнений поступ до мети продовжились і в наступні роки. Мошни стали справжнім прикладом для наслідування для інших сіл району і області.
Наверх