Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини 26 вер 2020 16:30

ТРІУМФ МОШНІВСЬКИХ ЗМІЄНАВТІВ (ФОТО)

ТРІУМФ МОШНІВСЬКИХ ЗМІЄНАВТІВ (ФОТО)12 років поспіль вихованці гуртків з конструювання повітряних зміїв Черкаського районного центру дитячої та юнацької творчості ( до 29.03.2019 – станція юних техніків) є беззаперечними лідерами на обласному рівні, постійними призерами всеукраїнських та міжнародних змагань з повітряних зміїв в командній та особистій першості. Зокрема, у 2010 році вони вибороли командну першість на міжнародних змаганнях “Кольорове небо 2010” , у 2012, 2013 роках – першість у нічних польотах, також на міжнародному рівні. У 2015, 2016 виборювали ІІ-ге командне місце на всеукраїнських змаганнях, у 2017-му стали чемпіонами України. З кожним роком рівень та кількість досягнень зростає. Ось і у 2020 році в липні вибороли ІІ-ге командне місце у міжнародних змаганнях “Кольорове небо 2020” , привезли золоту, срібну та 2 бронзових медалі в особистому заліку та 11 грамот і дипломів, в серпні на міжнародному фестивалі “Три хати” вибороли 7 дипломів, у вересні на всеукраїнських змаганнях у Скадовську отримали також три дипломи.

Тріумфальним завершенням 2020 року стала командна перемога на обласних змаганнях з повітряних зміїв, які проходили 18 та 19 вересня у м.Черкаси – перше командне місце, кубок області, 5 золотих, 2 срібних і одна бронзова нагорода в особистій першості та 10 грамот. Золото вибороли вихованці гуртка, учні Тубільцівської ЗОШ І-ІІІ ст. Іщенко Антон ( 2 нагороди), по одній Іщенко Ярослав, Базилевський Ростислав , Луценко Артем, срібло виборов Соломаха Сергій ( 2 медалі) , бронзу – вихована гуртка, учениця Мошнівської ЗОШ І-ІІІ ст. Луцик Анастасія.

Своїми успіхами юні змієнавти Черкаського районного центру дитячої та юнацької творчості, в першу чергу, завдячують методисту центру Шепілю Володимиру Яковичу, який започаткував у 2005 році і популяризував цей вид технічної творчості в області, та благодійникам: голові ради директорів групи компаній “Маїс” Сергієві Терещуку, с/р с Тубільці, агрофірмам Піраміда, Юдана та Ільдана.
ТРІУМФ МОШНІВСЬКИХ ЗМІЄНАВТІВ (ФОТО)ТРІУМФ МОШНІВСЬКИХ ЗМІЄНАВТІВ (ФОТО)ТРІУМФ МОШНІВСЬКИХ ЗМІЄНАВТІВ (ФОТО)ТРІУМФ МОШНІВСЬКИХ ЗМІЄНАВТІВ (ФОТО)ТРІУМФ МОШНІВСЬКИХ ЗМІЄНАВТІВ (ФОТО)ТРІУМФ МОШНІВСЬКИХ ЗМІЄНАВТІВ (ФОТО)ТРІУМФ МОШНІВСЬКИХ ЗМІЄНАВТІВ (ФОТО)ТРІУМФ МОШНІВСЬКИХ ЗМІЄНАВТІВ (ФОТО)ТРІУМФ МОШНІВСЬКИХ ЗМІЄНАВТІВ (ФОТО)ТРІУМФ МОШНІВСЬКИХ ЗМІЄНАВТІВ (ФОТО)
Наверх