Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Головне / Фотоновини / Відео 25 вер 2020 15:00

"ЖИТТЯ МИ ДІТЯМ ВІДДАЄМО ПО КРАПЛИНІ": ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)

"ЖИТТЯ МИ ДІТЯМ ВІДДАЄМО ПО КРАПЛИНІ": ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)В неділю, 27 вересня, в Україні відзначатимуть Всеукраїнський день дошкілля

З нагоди професійного свята в "Лісовій казці" маленькі вихованці групи "Дзвіночки" зі своїми вихователями (Скорина В.І. та Секрет Н.М.) та музичним керівником Малинко О.М. підготували приємний сюрприз для працівників ДНЗ.

Дякуємо за цікаву та змістовну програму. Дітки чудово розказували віршики, співали пісні та танцювали таночки. Дуже приємно дивитися на дитячі обличчя освітлені щирими посмішками.

Людмила Мойсеєва





"ЖИТТЯ МИ ДІТЯМ ВІДДАЄМО ПО КРАПЛИНІ": ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)"ЖИТТЯ МИ ДІТЯМ ВІДДАЄМО ПО КРАПЛИНІ": ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)"ЖИТТЯ МИ ДІТЯМ ВІДДАЄМО ПО КРАПЛИНІ": ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)"ЖИТТЯ МИ ДІТЯМ ВІДДАЄМО ПО КРАПЛИНІ": ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)"ЖИТТЯ МИ ДІТЯМ ВІДДАЄМО ПО КРАПЛИНІ": ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)"ЖИТТЯ МИ ДІТЯМ ВІДДАЄМО ПО КРАПЛИНІ": ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)"ЖИТТЯ МИ ДІТЯМ ВІДДАЄМО ПО КРАПЛИНІ": ДЕНЬ ДОШКІЛЛЯ В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх