Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Економіка 20 чер 2017 13:31

РОЗПОЧАЛАСЯ КАМПАНІЯ З ВИЯВЛЕННЯ НЕЗАДЕКЛАРОВАНОЇ ПРАЦІ

РОЗПОЧАЛАСЯ КАМПАНІЯ З ВИЯВЛЕННЯ НЕЗАДЕКЛАРОВАНОЇ ПРАЦІУ рамках проекту МОП «Зміцнення системи інспекції праці і механізмів соціального діалогу» у Черкаській області розпочалася Пілотна кампанія з виявлення незадекларованої праці.

Кампанія має проводитися у 4 областях України: Черкаська, Львівська, Одеська, Херсонська.

На підставі отриманих результатів і висновків будуть напрацьовані рекомендації щодо розроблення і впровадження плану діяльності Держпраці з подолання незадекларованої праці на всій території України.

Тенденція останніх років свідчить, що частка неформальної зайнятості у формальному секторі поступово збільшується. Використання незадекларованої праці - грубе порушення законодавства.

У Черкаському регіоні основні форми незадекларованої праці найбільш поширені у сільському господарстві та торгівлі.

Звертаємо увагу суб’єктів господарювання та найманих працівників! З повідомленням про порушення вимог законодавства про працю можна звернутися до відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Черкаській області за номером телефону: (0472) 33-69-70.

Адреса Управління Держпраці у Черкаській області: 18000, Черкаська область, м. Черкаси, б-р Шевченка, 205, 3 поверх [email protected]
Наверх