Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Суспільство 21 вер 2020 12:00

"НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П'ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН": ЧАСТИНА СЬОМА "ДОПОМОГА ТИМ, ХТО ЇЇ ПОТРЕБУЄ"

"НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П'ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН": ЧАСТИНА СЬОМА "ДОПОМОГА ТИМ, ХТО ЇЇ ПОТРЕБУЄ""Допомога тим, хто її потребує" - для мошнівської влади це не просто слова. Як зазначав в одному зі своїх перших інтерв'ю Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА, "турбота про тих, хто її потребує, це наший обов'язок не тільки як представників влади, а, передусім, як людей. Це наш обов'язок перед Богом!"

І цю турботу мошнівці відчували протягом всіх цих п'яти років.

Тут можна згадати і неодноразову благодійну допомогу для малозабезпечених і багатодітних родин, організовану Головою села у співпраці з благодійними організаціями, і регулярні відвідини і допомогу мошнівцям, що проживають у Будинку-інтернаті для одиноких непрацюючих громадян, і постійну турботу про ветеранів, інвалідів, мошнівську малечу, і багато іншого. Голова села завжди відгукувався на прохання про допомогу, часто сам ініціював таку. А що не міг вирішити самотужки, знаходив тих, хто здатен допомогти.

Та не проблемами єдиними... Варті уваги і такий соціальний аспект дозвілля, як організація підвозу мошнівців з віддалених куточків села на культурно-мистецькі заходи. Це дозволило людям, які не в змозі самотужки дістатись до місця проведення, долучитись до культурного життя громади. Кратно зросли і кількість та якість таких заходів...

"На сам перед, потрібно бути людиною, а вже потім чиновником, - неодноразово наголошував Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА. - І ми зробимо все, щоби наші односельчани не почували себе покинутими!"

Олег Устименко
Наверх