Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне 14 вер 2020 11:00

«НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П’ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН»: ЧАСТИНА ШОСТА «ДОРОЖНЯ ІНФРАСТРУКТУРА»

«НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П’ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН»: ЧАСТИНА ШОСТА «ДОРОЖНЯ ІНФРАСТРУКТУРА»Дорожня інфраструктура села – це не лише головні дороги державного і територіального значення, що проходять територією села, а й велика кількість доріг комунальної власності, які теж потребують постійної уваги.

Як наголошував майже п’ять років тому Голова села Богдан ШКАРБУТА: «Якщо працювати не лише на власні інтереси, не красти, постійно пам’ятати, що за тобою люди, то можна багато зробити для села!» І цим принципом Богдан Вікторович керувався при вирішенні сільських проблем весь цей час.

А роботи вистачало (будьмо відвертими, до 2015 року майже всі процеси життєдіяльності села були пущені «на самотік»).

Так, було здійснено поточний ремонт аварійних, проблемних частин, участків місцевих доріг, що знаходяться на утриманні Мошнівської сільської по вул. Ткаліча, Супруна, Шевченка, Дробиша, Широка, Вільшанський узвіз, Слобідська, П.Онищенка, пров.Поштовий, Замедянського, А.Онищенка, Благовісна, Савченка, Травнева, Зелена, Садова, Кооперативна, Шаповала, Фестивальна та інші. Обладнано пішохідні доріжки в центрі села і на шляху до школи вулицею Соборною. Облаштовано території зупинок громадського транспорту.

Відновлення і утримання доріг – справа недешева. Тож, для вирішення проблем дорожньої інфраструктури очільнику села часто доводилось заручатись підтримкою місцевого бізнесу, депутатів районної, обласної, Верховної рад, залучаючи позабюджетні кошти. І тут варто відзначити, що тільки у 2019 році обсяг залучених владою села позабюджетних коштів на ремонти комунальних доріг села Мошни сягнув понад 3 млн. грн. при загальному бюджеті села близько 9 млн., що стало беззаперечним рекордом в залученні позабюджетних інвестицій на розвиток інфраструктури Мошен.

Загалом, утримання дорожньої інфраструктури – це щоденна кропітка праця багатьох людей, і, як відзначає Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА – «ці роботи не зупиняються ні на мить!»

Далі буде…

Олег Устименко
«НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П’ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН»: ЧАСТИНА ШОСТА «ДОРОЖНЯ ІНФРАСТРУКТУРА»«НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П’ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН»: ЧАСТИНА ШОСТА «ДОРОЖНЯ ІНФРАСТРУКТУРА»«НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П’ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН»: ЧАСТИНА ШОСТА «ДОРОЖНЯ ІНФРАСТРУКТУРА»«НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П’ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН»: ЧАСТИНА ШОСТА «ДОРОЖНЯ ІНФРАСТРУКТУРА»«НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П’ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН»: ЧАСТИНА ШОСТА «ДОРОЖНЯ ІНФРАСТРУКТУРА»«НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П’ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН»: ЧАСТИНА ШОСТА «ДОРОЖНЯ ІНФРАСТРУКТУРА»
Наверх