Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне 07 вер 2020 12:00

«НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П’ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН»: ЧАСТИНА П’ЯТА «СОЦІАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО – ЗАПОРУКА УСПІХУ»

«НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П’ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН»: ЧАСТИНА П’ЯТА «СОЦІАЛЬНЕ ПАРТНЕРСТВО – ЗАПОРУКА УСПІХУ»Позитивні зміни в громаді неможливі без підтримки соціально відповідального бізнесу. І Голові села Мошни Богданові ШКАРБУТІ вдалося налагодите таке соціальне партнерство.

Для всіх вже стали звичними щотижневе і абсолютно безкоштовне вивезення сміття від обійсть мошнівчан, толоки з прибирання території села, освітлений і впорядкований Центр, неймовірно драйвові культурно-мистецькі заходи, які постійно відбуваються в селі, участь мошнівських колективів у різноманітних районних, обласних, всеукраїнських мистецьких і спортивних заходах, оперативне зимове прибирання вулиць та ін.

І все це стало можливим завдяки підтримці бізнесу – матеріальній чи технічній…

Стабільним соціальним партнером села стало одне з найбільших підприємств – ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» (директор Ігор Кропивник), яке з перших днів підставило плече новообраному Голові села і завжди готове прийти на допомогу мошнівчанам.

Не залишаються осторонь і такі підприємства як ТОВ АПК «Маїс» (голова Ради директорів Сергій Терещук), ТОВ «Мошнівська МТС» (директор Вікторія Дудник), ДП «Перемога Нова» (директор Віктор Гринюк) та інші підприємства і підприємці села.

Як зазначає Голова села Мошни Богдан Шкарбута: «Спільними зусиллями зробимо наші Мошни взірцевим європейським містечком!»

Олег Устименко
Наверх