Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини / Суспільство 03 чер 2017 03:33

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»Урочистості до Дня захисту дітей відбулися в Дошкільному навчальному закладі «Лісова казка» Мошнівської сільської ради.

На гостини до дітей завітали поважні гості – Голова села Мошни Богдан Вікторович Шкарбута і Голова Ради директорів Групи компаній «Маїс» Сергій Миколайович Терещук.

Завітали не з порожніми руками. Символічно, що саме в День захисту дітей до садочка було доставлено новий твердопаливний котел, встановлення якого дозволить забезпечити комфортні умови перебування діточок в садочку в зимовий період, а також економитиме на опаленні близько 200 тисяч бюджетних коштів на рік.

Радість і захоплення малечі викликало відкриття сучасного спортивного майданчика на території садочку.

Після урочистостей найменші мошнівці подякували дорослим віршами, піснею і танцем. А на новому майданчику ще довго лунав радісний дитячий галас.

На сам кінець, Богдан Шкарбута і Сергій Терещук обговорили із завідуючою «Лісової казки» Валентиною Коршак існуючі нагальні потреби садочка і шляхи їх вирішення.

Володимир Устименко (фото автора)
ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ В «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»
Наверх