Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини / Суспільство / Відео 01 чер 2017 00:49

«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ

«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ30-31 травня в Дошкільному навчальному закладі «Лісова Казка» Мошнівської сільської ради пройшли випускні бали.

Останні півтора року "Лісова казка" отримали нове дихання. Замінені 100% вікон на сучасні енергозберігаючі, садочок отримує нові меблі, посуд, постільні приладдя, до опалювального сезону готується нова, сучасна система альтернативного опалення (для реалізації цього проекту влада села залучила близько 500 тис грн.), а це - теплі, комфортні умови перебування в садочку малят.

Завітав до маленьких односельців з вітаннями, подарунками та побажаннями і сільський голова села Мошни Богдан Вікторович Шкарбута.

Голова подякував всьому персоналу «Лісової казки» за професійну ставлення до своєї праці, а батькам і діткам побажав терпіння і наполегливості в новому, шкільному, житті.

Дітки, в свою чергу, своїми виступами змушували багатьох батьків і вихователів буквально плакати від щастя.

В селі підростає достойна зміна!

«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ«КАЗКОВИЙ» ВИПУСК: В ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА» ВІДГРЕМІЛИ ВИПУСКНІ БАЛИ
Наверх