Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне 31 сер 2020 07:00

«НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П’ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН»: ЧАСТИНА ЧЕТВЕРТА «ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ»

«НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ! П’ЯТЬ РОКІВ З ЖИТТЯ МОШЕН»: ЧАСТИНА ЧЕТВЕРТА «ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ»Відновлення вуличного освітлення в селі було одним з пунктів виборчої програми Голови села Мошни Богдана Шкарбути, і Богдан Вікторович протягом своєї каденції приділяв велику увагу цьому питанню.

Введення в експлуатацію вуличного освітлення – справа недешева і тривала. Тож Голові села доводилось шукати підтримку серед депутатів різних рівнів і бізнесу (особливо тут хочеться відзначити депутата Черкаської районної ради Володимира Шимановського і директора ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» компанії «Фрау Марта» Ігоря Кропивника). І у такій співпраці влади і бізнесу справа зрушила з місця.

Одним з перших, за фінансової і технічної підтримки ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс», було облаштовано декоративне освітлення пішохідних зон в центрі села. Підприємством також було облаштовано декоративне підсвічення будівлі католицького костелу.

Також були спрямовані максимальні зусилля на відновлення освітлення там, де технічні умови електрозабезпечення дозволяють виконання таких робіт. Так, частково або повністю, було відновлено освітлення вулиць: Шкільна, Кооперативна, Ткаліча, А.Синчака, Партизанська, Ревчанська, Садова, Вільшанський узвіз, Зелена, Замедянського, Соборна, А.Онищенка, Невського, Перемоги, Гагаріна, Слобідська, Фестивальна, Комарова, Благовісна, Дробиша, Травнева, Савченка, Шаповала, Армійська, Молодіжна, Горіхова, 40 років Перемоги, Ветеринарна та ін.

І варто зазначити, що ця робота не припиняється. Як зазначає Голова села Мошни Богдан Шкарбута: «ми постійно працюємо над виготовленням проектної документації і залученням додаткових спонсорських коштів до нашого місцевого бюджету, щоб забезпечити виконання робіт з відновлення і облаштування вуличного освітлення навіть у віддалених куточках нашого села».

Олег Устименко
Наверх