Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Культура 25 сер 2020 14:40

"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)

"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)В День Незалежності України, 24 серпня, в Парку Перемоги міста Черкаси відбулося обласне фольклорне свято «З глибин народних».
Більше 20 автентичних, вторинних та стилізованих фольклорних колективів з різних куточків Черкаської області провели цей день у цікавому, творчому, веселому та невимушеному спілкуванні. Більшість цих колективів носять високе звання Народний фольклорний.


Творчі колективи Мошнівського сільського Будинку культури і цього разу не залишились без уваги. Чотири колективи художньої самодіяльності нашого села показали свою майстерність на обласній сцені. Участь у святкових заходах взяли:

Народний аматорський фольклорний колектив «Молодички молодії» (керівник Раїса Полатайко);
Фольклорний аматорський гурт «Витоки» (керівник Ганна Грицик);
Фольклорне тріо «Берегиня» (керівник Ганна Однорог);
Жіночий аматорський хореографічний колектив стилізованого народного танцю «Мошнівські молодиці» (керівник Вікторія Крилова).


Щиро дякуємо за запрошення взяти участь у святі та підтримку керівникам та методистам Обласного центру народної творчості та методистам районного центру народної творчості. Дякуємо всім колективам за співпрацю, щирі українські пісні, неперевершену творчість та святковий настрій.

Дякуємо Голові села Мошни Богданові Шкарбуті за підтримку та допомогу у здійсненні поїздки. Дякуємо нашим відео та фото операторам Руслану Тузу та Григорію Хижняку.

Хочу від себе особисто подякувати всім колективам, керівникам та кожному учаснику окремо. Ви найкращі, Ми- найкращі, МОШНИ – НАЙКРАЩІ!
директор Мошнівського СБК Леся Гаврилюк
"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)"З ГЛИБИН НАРОДНИХ": ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ МОШНІВСЬКОГО СБК ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (ФОТО)
Наверх