Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 19 сер 2020 09:00

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ ЗІ СВЯТОМ ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДА БОГА І СПАСА НАШОГО ІСУСА ХРИСТА І ДНЕМ СЕЛА МОШНИ

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ ЗІ СВЯТОМ ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДА БОГА І СПАСА НАШОГО ІСУСА ХРИСТА І ДНЕМ СЕЛА МОШНИ
Дорогі земляки, шановні мешканці та гості села!


Щиро вітаю Вас зі Спасом, з Храмовим святом Мошнівської громади, та з Днем села Мошни!


19 серпня Мошни відзначають своє Храмове Свято Преображення Господнього, або Спаса! За моєї ініціативи депутатський корпус Мошнівської сільської ради 24 травня 2017 року одноголосно прийняв історичне рішення № 23-5/VII, поєднавши духовність, традиції та історію нашого села у відзначенні Свята Преображення Господнього та святкування Дня села Мошни.

День села Мошни - це свято всіх, хто тут народився і виріс, приїхав колись, щоб залишитись назавжди у селі з особливим Мошнівським колоритом, традиціями і славною козацькою історією. Ми близько до серця сприймаємо всі труднощі, спільно переживаємо невдачі та складні часи, але й щиро радіємо успіхам, пишаємось нашими досягненнями, із гордістю розповідаємо друзям про чудове село Мошни.

Сільська влада, депутатський корпус і я особисто прикладаємо максимальних зусиль для того, щоб наше село змінювалося, зростав його економічний та культурний потенціал. Усі досягнення та зміни, які Ви бачите на протязі майже п'яти років моєї роботи, якими стало багате наше село, складаються зі щоденної праці, знань і талантів його мешканців.

За останні роки Мошни змінилися, змінилися і мошнівці у своєму прагненні позитивних змін і відстоюванні інтересів рідної землі, рідного села. Разом ми єдина і велика родина, яка об'єдналася у любові до своєї малої Батьківщини, прагне працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує, і створити зручні й комфортні умови для спільного і щасливого життя.

Дорогі Мошнівці! У цей святковий день від імені сільської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю Вас із Днем села Мошни!


Бажаю Вам, перш за все, миру, міцного здоров'я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій на благо нашої громади. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких.

Божого Вам благословення! А нашому селу - процвітання, стабільності та розвитку, бути і надалі вічно молодим, квітучим і красивим селом, яке вже зовсім скоро об'єднає навколо себе сусідні громади і наповнить життя кожної людини, кожної родини теплом, радістю, надією і впевненістю у кращому майбутньому!

З Днем села, дорогі односельці! З Великим Мошнівським Храмовим святом - Преображенням Господнім! З Днем народження Тебе - Земля Козацького Українського народу - моє рідне село Мошни!


З повагою,
Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА
Наверх