Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Новини освіти 31 сер 2020 15:00

Професійна освіта майбутнього: Черкаське вище професійне училище будівельних технологій запрошує на навчання

Професійна освіта майбутнього: Черкаське вище професійне училище будівельних технологій запрошує на навчанняОстаннім часом в Україні посилюється попит на працівників робітничих спеціальностей. Одним із провідних професійних навчальних закладів Черкаської області є Черкаське вище професійне училище будівельних технологій.

За більш ніж півстолітню історію навчальний заклад підготував не одну сотню фахівців-будівельників, відомих далеко за межами Черкас і області.

Про те, чим живе училище зараз, і про плани на найближче майбутнє розповів директор Черкаського вищого професійного училища будівельних технологій Олександр САЮН:

«Розвиток професійної освіти - це забезпечення якості і змісту професійного навчання, впровадження інноваційних технологій. Це навчально-практичні центри, модернізовані приміщення майстерень і лабораторій виробничого навчання, сучасне обладнання та інструмент.

Під час карантину для здобувачів освіти з професії "Електрозварник ручного зварювання» придбано 18 одиниць сучасного зварювального апарата інвекторного типу.

За сприяння і підтримки партнерів училища розпочато модернізацію учнівського стадіону училища у сучасну спортивну споруду європейського зразка: професійне футбольне поле з якісним покриттям та біговими доріжками.

Проводимо ремонтні роботи у майстерні зварювальних робіт, з відновлення огорожі біля гуртожитку розпочали благоустрій території.

В гуртожиток придбано близько сорока нових сучасних ліжок з матрацами для дітей з особливими освітніми потребами та дітей, позбавлених батьківського піклування. Проводяться ремонтні роботи в кімнатах гуртожитку.

Також у планах проведення ремонтів кабінету української мови і літератури та кабінету креслення.

Все роботи плануємо завершити до початку навчального року, щоби діти жили і навчались в комфортних умовах…

Незважаючи на карантинні обмеження розпочала своє роботу приймальна комісія. Кожного вступника ми зустрічаємо щирою посмішкою, проконсультуємо з усіх питань та проведемо екскурсію нашим закладом освіти.

Тож, не гайте часу та поспішайте подати документи для вступу! Не бійтеся крокувати в майбутнє!
Професійна освіта майбутнього: Черкаське вище професійне училище будівельних технологій запрошує на навчанняПрофесійна освіта майбутнього: Черкаське вище професійне училище будівельних технологій запрошує на навчанняПрофесійна освіта майбутнього: Черкаське вище професійне училище будівельних технологій запрошує на навчання
Наверх