Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Фотоновини 28 травня 2017 01:18

МОШНІВСЬКІ ПІДКОРЮВАЧІ ЗМІЙ - НАЙКРАЩІ В УКРАЇНІ!

МОШНІВСЬКІ ПІДКОРЮВАЧІ ЗМІЙ - НАЙКРАЩІ В УКРАЇНІ!На Всеукраїнських змаганнях учнівської молоді з повітряних зміїв, які проходили у Вінницькій області, вихованці Черкаської районної станції юних техніків довели, що вони найкращі змієнавти не лише в області, а і в Україні.

Гуртківці вибороли І командне місце та кубок. Найвагоміший внесок у перемогу зробив Шепіль Владислав, який здобув 2 золоті медалі за пілотаж керованого змія та в повітряних боях. Не було б командної перемоги без стабільно високого рівня виступів Юзви Аліни, Шемета Дмитра та Юзви Олександра.

Перемога ця не випадкова: команда посідала два роки поспіль другі місця на Всеукраїнських змаганнях.

Привів команду до успіху її керівник – методист Черкаської районної станції юних техніків Шепіль Володимир Якович, який першим запровадив цей вид спорту в Черкаській області, популяризував через семінари, майстер-класи, показові виступи. Його методичний посібник із конструювання повітряних зміїв був відзначений дипломом І ступеня Міністерства освіти і науки України.

Вихованці та працівники Черкаської районної СЮТ висловлюють велику подяку за допомогу в організації поїздки команди на змагання народному депутату України IV та VI скликань, голові ради директорів агропромислової компанії «Маїс» Терещуку Сергію Миколайовичу та його заступнику Руснак Таїсії Григорівні, які з розумінням ставляться до проблем виховання підростаючого покоління.
МОШНІВСЬКІ ПІДКОРЮВАЧІ ЗМІЙ - НАЙКРАЩІ В УКРАЇНІ!МОШНІВСЬКІ ПІДКОРЮВАЧІ ЗМІЙ - НАЙКРАЩІ В УКРАЇНІ!
Наверх