Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини 30 лип 2020 17:01

НАРДЕП ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ЗУСТРІВСЯ З МОШНІВСЬКИМИ ХЛІБОРОБАМИ, ТА З ГОЛОВОЮ СЕЛА ОБГОВОРИЛИ НАПРЯМКИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ МОШЕН (ФОТО)

НАРДЕП ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ЗУСТРІВСЯ З МОШНІВСЬКИМИ ХЛІБОРОБАМИ, ТА З ГОЛОВОЮ СЕЛА ОБГОВОРИЛИ НАПРЯМКИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ МОШЕН (ФОТО)30 липня народний депутат України Олександр Скічко разом з Головою села Мошни зустрілися з трудовими колективами сільськогосподарських підприємств села Мошни, що увійшли в активну фазу жнивної компанії.

Народний обранець з перших вуст отримав інформацію щодо проблемних питань в роботі хліборобів, пропозиції та побажання напрямків полегшення становища сільгоспвиробників, хлібородної праці, які потрібно вирішувати на законодавчому рівні, на рівні Верховної Ради України.

Також, в ході тривалого двостороннього обговорення стратегічних напрямків соціально-економічного розвитку села Мошни Голова села Богдан Шкарбута заручився підтримкою Олександра Скічка в питанні розробки технічної проектно-кошторисної документації для можливості 100% забезпечення сільських вулиць нічним вуличним освітленням, як і обіцяв очільник села.

Вже на сьогодні за підтримки народного депутата 4 виготовлених місцевою владою Мошен проектно-кошторисних пакети документів на загальну суму майже 400 тис. грн. прийняли участь в конкурсі державного фонду соціально-економічного розвитку територій України, що дасть змогу місцевій владі в разі перемоги своїх конкурсних проектів залучити позабюджетні кошти для будівництва мереж вуличного освітлення в селі Мошни. На сьогодні фонд розглянув декілька тисяч подібних проектів від місцевих громад України, з них відповідною конкурсною комісією визнано обгрунтованими лише 800 проектів, де є і проектні роботи від Мошнівської сільської ради.

Варто зазначити, що з Черкаського району лише дві місцеві ради - Мошен і Руської Поляни - активно беруть участь та перемагають в подібних конкурсах, що дає змогу залучати до розвитку інфраструктури сіл додаткові, і не малі, кошти. Так, в минулому році на розбудову місцевих комунальних доріг Голова села з командою однодумців залучили додатково близько 3.5 млн грн., що є відмінним показником роботи місцевої влади по залученню інвестицій в с. Мошни.
НАРДЕП ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ЗУСТРІВСЯ З МОШНІВСЬКИМИ ХЛІБОРОБАМИ, ТА З ГОЛОВОЮ СЕЛА ОБГОВОРИЛИ НАПРЯМКИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ МОШЕН (ФОТО)НАРДЕП ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ЗУСТРІВСЯ З МОШНІВСЬКИМИ ХЛІБОРОБАМИ, ТА З ГОЛОВОЮ СЕЛА ОБГОВОРИЛИ НАПРЯМКИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ МОШЕН (ФОТО)НАРДЕП ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ЗУСТРІВСЯ З МОШНІВСЬКИМИ ХЛІБОРОБАМИ, ТА З ГОЛОВОЮ СЕЛА ОБГОВОРИЛИ НАПРЯМКИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ МОШЕН (ФОТО)НАРДЕП ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ЗУСТРІВСЯ З МОШНІВСЬКИМИ ХЛІБОРОБАМИ, ТА З ГОЛОВОЮ СЕЛА ОБГОВОРИЛИ НАПРЯМКИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ МОШЕН (ФОТО)НАРДЕП ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ЗУСТРІВСЯ З МОШНІВСЬКИМИ ХЛІБОРОБАМИ, ТА З ГОЛОВОЮ СЕЛА ОБГОВОРИЛИ НАПРЯМКИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ МОШЕН (ФОТО)НАРДЕП ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ЗУСТРІВСЯ З МОШНІВСЬКИМИ ХЛІБОРОБАМИ, ТА З ГОЛОВОЮ СЕЛА ОБГОВОРИЛИ НАПРЯМКИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ МОШЕН (ФОТО)НАРДЕП ОЛЕКСАНДР СКІЧКО ЗУСТРІВСЯ З МОШНІВСЬКИМИ ХЛІБОРОБАМИ, ТА З ГОЛОВОЮ СЕЛА ОБГОВОРИЛИ НАПРЯМКИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ МОШЕН (ФОТО)
Наверх