Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Економіка 26 травня 2017 16:39

Трудовий колектив Черкаського РЕМ ПАТ «Черкасиобленерго» повідомив районне керівництво про вступ у страйк

Трудовий колектив Черкаського РЕМ ПАТ «Черкасиобленерго» повідомив районне керівництво про вступ у страйкЯк, зазначається в листі Черкаського РЕМ ПАТ «Черкасиобленерго» до керівників району, що на зборах трудового колективу прийнято рішення про вступ у страйк з 26 травня 2017 року.

Працівники підприємства не отримують заробітну плату з лютого 2017 року, так як ПАТ «Черкасиобленерго» перебуває у фінансово-економічній кризі. Також на підприємстві відсутні матеріали для проведення ремонтних робіт в електроустановках, паливно-мастильні матеріали та засоби захисту.

В Черкаському РЕМ створений страйковий комітет, який виконуватиме функції органу управління персоналом відповідного підрозділу на час тривалості страйкових дій. При цьому всі роботи, в тому числі і невідкладні, будуть виконуватись за погодженням із страйковим комітетом.

Мета та вимога страйку – виплата чотирьохмісячної заборгованості по заробітній платі, своєчасна її виплата в подальшому, а також створення нормальних умов праці та можливості виконувати свої функціональні обов’язки.

Енергетики просять жителів району з розумінням віднестися до проблем, які можуть виникати з питань електропостачання.

За інформацією Відділу інформаційного забезпечення та взаємодії з ЗМІ Черкаської районної ради
Наверх