Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 09 лип 2020 12:00

РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)

РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)8 липня, у Всеукраїнський день сім’ї, різними барвами веселки засяяв день, відбулось урочисте відкриття ще одного місця для дозвілля малечі в селі Мошни – дитячого майданчика «Веселка» на розі вулиць Шкільної та А.Синчака.

Мрія сім’ї Ігоря та Анастасії Щербак та багатьох молодих сімей з дітками мікрорайону «Ревки» мати свій дитячий майданчик стала реальністю. Ініціативу молоді радо сприйняли та підтримали сільський Голова Богдан Шкарбута, який завжди йде назустріч творчим починанням молоді та всіляко допомагає, та депутат Черкаської районної ради, голові фракції ВО «Черкащани» Володимир Шимановський, що завжди допомагає у вирішенні різних організаційних питань, особливо коли в молоді є бажання та сили працювати.

Одним із питань було фінансування, тож, звернувшись за підтримкою до члена ради ВО "Черкащани" Олександра Воскобойніка (директора ТОВ "НВФ" Урожай"), і дітки отримали подарунок до Дня захисту дітей - кошти в сумі 5 тис. грн. на придбання фарбувальних матеріалів та дерев’яних складових на паркан. Початковий етап підготовки було розпочато. Маючи багато друзів, знайомих, сусідів, кумів, які радо відгукнулись на пропозицію разом творити добро – робота закипіла. Ні дощова погода, ні неймовірна спека не завадили молоді активно включитись в роботу та через півтора місяця наполегливої праці при всебічній підтримці небайдужих врешті мати місце для розваг своєї малечі.

Велика вдячність всім, хто долучився та допоміг на шляху до здійснення мрій.

Весело, невимушено, в дружному родинному колі пройшло відкриття майданчика. Присутніми на святі були сільський Голова Богдан ШКАРБУТА, депутат Черкаської районної ради, голова фракції ВО «Черкащани» Володимир ШИМАНОВСЬКИЙ, керівник громадської приймальні ВО «Черкащани» в селі Мошни, депутат сільської ради Леся ГАВРИЛЮК, батьки, дітки, сусіди, друзі та гості.

Від Мошнівської громади нагородили самі активні сім’ї. Родині ініціаторів побудови – Ігоря та Насті ЩЕРБАКІВ, та сім’ям найактивніших учасників – Олександра та Оксани ПОНОМАРЕНКІВ та Володимира та Дар’ї ОСТАХОВИХ - вручили грамоти, подяки та пам’ятні подарунки.

Всі дітки отримали подарунки та солодощі, а гості свята, молодь з християнської організації «Нові вершини», провели веселі ігри та розваги.

Дітки в свою чергу подарували дорослим пам’ятні подарунки - свої різнокольорові долоньки зі словами вдячності.

Всіх гостей заходу пригощали смачною козацькою кашею від депутата райради Володимира Шимановського та смачними варениками від сусідок.

Якщо є велике бажання та допомога небайдужих, то мрія стає реальністю. Пишаємось нашою активною молоддю, ще раз переконуючись в достовірності вислову: «Хто хоче - шукає можливість, хто не хоче – шукає причину».

Окрема вдячність за фото та відео спогади про захід працівникам Будинку культури Святославу Тузу та Григорію Хижняку.

депутат Мошнівської сільської ради, директор Будинку культури, керівник громадської приймальні Черкаської районної організації ВО «Черкащани» в с. Мошни Леся Гаврилюк
РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)РАЗОМ ДО РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ДІТЕЙ: У МОШНАХ ВІДКРИЛИ НОВИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК "ВЕСЕЛКА" (ФОТО)
Наверх