Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 25 чер 2020 10:00

НАРКОМАНІЯ – ЦЕ НЕ ПРОСТО ЗГУБНА ЗВИЧКА

НАРКОМАНІЯ – ЦЕ НЕ  ПРОСТО ЗГУБНА ЗВИЧКАНаркоманія – це не проведення вільного часу в товаристві друзів, а небезпечна хвороба. І далеко не кожному вдається її перемогти.

В наші дні наркоманія – це надто поширена проблема, яка в будь-якому випадку призводить до трагічних наслідків. Про неї говорять у всьому світі, з нею пов’язують зростання злочинності, збільшення транспортних аварій та інших нещасних випадків. Це соціальна проблема, про яку наполегливо та тривожно повідомляють численні засоби масової інформації. Проблема наркоманiї – це глобальна проблема нашого суспiльства, проблема більше соціально-економічна, а ніж медична. Тому боротися потрiбно не з наркоманами, а саме з наркоманією, як з явищем.

26 червня відзначається МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗІ ЗЛОВЖИВАННЯМ НАРКОТИЧНИМИ ЗАСОБАМИ ТА ЇХНІМ ОБІГОМ.


З нагоди цієї дати у Мошнівській сільській бібліотеці бібліотекарі оформили тематичну полицю «Наркоманія - це не просто згубна звичка» . Матеріали, що представлені на тематичній полиці, покликані надати інформацію про наркотичні речовини та наслідки їх вживання і застерегти українців від згубного впливу наркотиків.
Наверх