Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини / Суспільство 25 чер 2020 07:00

ДЕБЮТ ЮНИХ МОШНІВСЬКИХ ФУТБОЛІСТІВ (ФОТО)

ДЕБЮТ ЮНИХ МОШНІВСЬКИХ ФУТБОЛІСТІВ (ФОТО)Вже майже рік, як наші дітлахи мають змогу тренуватися в улюбленому виді командного спорту - футболі. Команду юних мошнівчан тренує професійний тренер Панченко Вадим. Фінансування та організація занять з дітьми стали можливими в результаті домовленості Голови села Мошни Богдана Шкарбути, директора Мошнівської ЗОШ Наталії Мвйданік та керівника Черкаської районної ДЮСШ Анатолія Жили.

24 червня у команди відбувся дебют. Юні мошнівчани зайняла четверте місце в турнірі, що проходив в селі Червона Слобода. В турнірі приймали участь юнацькі команди Черкаського району та м. Черкаси.

"Ми з задоволенням організували нашим юним футболістам це свято спорту. Забезпечили команду транспортом, бутильованою водою, засобами індивідуального захисту, проводжали та зустрічали гравців у Мошнах", - відзначив Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА.

Приємним сюрпризом для команди за класну гру став професійний футзальний м'яч від Богдана Вікторовича та запорука реальної його підтримки в майбутньому команди, - вже на наступну гру команда буде забезпечена додатковим комплектом спортивної форми.
ДЕБЮТ ЮНИХ МОШНІВСЬКИХ ФУТБОЛІСТІВ (ФОТО)ДЕБЮТ ЮНИХ МОШНІВСЬКИХ ФУТБОЛІСТІВ (ФОТО)ДЕБЮТ ЮНИХ МОШНІВСЬКИХ ФУТБОЛІСТІВ (ФОТО)ДЕБЮТ ЮНИХ МОШНІВСЬКИХ ФУТБОЛІСТІВ (ФОТО)ДЕБЮТ ЮНИХ МОШНІВСЬКИХ ФУТБОЛІСТІВ (ФОТО)
Наверх