Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Новини освіти 23 чер 2020 12:00

У разі погіршення епідситуації умови проведення ЗНО можуть змінити

У разі погіршення епідситуації умови проведення ЗНО можуть змінитиУ разі погіршення епідеміологічної ситуації в окремих регіонах уряд напрацьовуватиме рішення щодо коригування умов для безпеки дітей під час складання зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це йшлося на традиційній селекторній нараді щодо запобігання поширенню COVID-19 під головуванням Президента Володимира Зеленського за участю представників уряду та правоохоронних органів, повідомляє пресслужба глави держави.

"У деяких регіонах України, зокрема на Закарпатті, доволі напружена ситуація щодо створення умов для безпечного проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Уряд України разом з місцевою владою вживають усіх необхідних заходів для безпечного проходження ЗНО випускниками. Якщо в окремих регіонах епідситуація не буде задовільною, Кабмін напрацьовуватиме рішення щодо коригування умов для безпеки дітей", - йдеться в повідомленні.

В уряді також поінформували, що показник захворюваності становить 46,8 випадку на 100 тис. населення, а маркер, після якого треба ухвалювати рішення щодо епідемічної ситуації, – 60 осіб на 100 тис. населення.

"Коронавірус коригує наші плани в усіх галузях. Маємо дбати про безпеку дітей, особливо коли в них відповідальний період ЗНО", – сказав Зеленський.
Наверх