Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне 19 чер 2020 12:29

"БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ! ЗРОСЛА КІЛЬКІСТЬ ВИПАДКІВ ШАХРАЙСТВ ТА НЕЗАКОННОГО ЗАВОЛОДІННЯ МАЙНОМ ГРОМАДЯН НА ТЕРИТОРІЇ НАШОГО СЕЛА", - БОГДАН ШКАРБУТА

"БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ! ЗРОСЛА КІЛЬКІСТЬ ВИПАДКІВ ШАХРАЙСТВ ТА НЕЗАКОННОГО ЗАВОЛОДІННЯ МАЙНОМ ГРОМАДЯН НА ТЕРИТОРІЇ НАШОГО СЕЛА", - БОГДАН ШКАРБУТАЗросла кількість випадків шахрайств та незаконного заволодіння майном громадян на території Мошнівської сільської ради за участю громадян ромської національності.

Про це розповів Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА.

"Так сьогодні по вул. Спасо-Преображенській вказані громадяни шахрайськими методами заволоділи значною сумою грошових коштів в домоволодінні літної мошнівчанки, яка, підторговуючи на дорозі біля свого домоволодіння домашніми яйцями, впустила шахраїв за отриманням решти від виручених від продажу яєць коштів. РЕЗУЛЬТАТ - ЗАЛИШИЛАСЬ НАВІТЬ БЕЗ ЗБЕРІГАНЬ, ЯК КАЖУТЬ СТАРІ ЛЮДИ, "НА СМЕРТЬ".

ТОЖ, ПРОШУ ВСІХ БУТИ ПИЛЬНИМИ ТА НЕ ВПУСКАТИ ДО ДОМОВОЛОДІНЬ НЕЗНАЙОМЦІВ ПІД БУДЬ-ЯКИМИ ПРИВОДАМИ.

У випадку виявлення підозр або шахрайських намірів з боку зловмисників НЕГАЙНО ЗВЕРТАТИСЯ НА телефонний номер Національної поліції 102 та номер для реагувань Громадського формування помічників поліції "МОШНІВСЬКА ВАРТА" (керівник Олександр Муцалханов) - 067 765 53 37", - наголосив Богдан Вікторович.
Наверх