Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 14 чер 2020 15:00

Уряд просить громадян не забувати: Карантин продовжує діяти

Уряд просить громадян не забувати: Карантин продовжує діятиМіністр охорони здоров'я Максим Степанов закликав припинити плутати пом'якшення карантину з його повним скасуванням, адже загроза Covid-19 досі залишається серйозною, а карантин продовжує діяти.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ.

«Карантин все ще діє. Важливо не плутати пом'якшення з повним скасуванням карантинних заходів, бо війни з Covid-19 ми ще не виграли», — підкреслив міністр.

Він також наголосив, що тенденція зростання захворюваності спостерігається і в багатьох інших країнах. «Рівень передачі вірусу в Німеччині, наприклад, за останні дні знову перевищує критичне значення. У Китаї, звідки почалась епідемія, готуються до нового спалаху. Ще однією країною, влада якої оголосила про початок другої хвилі, стала Південна Корея. Бразилія та Індія також ставлять нові антирекорди», — зазначив Максим Степанов.

Очільник МОЗ також звернувся до громадян України з проханням не нехтувати правилами, рекомендованими міністерством охорони здоров'я, дотримуватися соціальної дистанції, користуватись масками та антисептиками. Адже саме ці заходи можуть зберегти життя.
Наверх