Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Відео 04 чер 2020 10:00

ГОЛОВА СЕЛА МОШНИ ПРОВІВ РОБОЧУ ЗУСТРІЧ З ОЧІЛЬНИКОМ СЛУЖБИ АВТОДОРІГ ЧЕРКАЩИНИ (ВІДЕО)

ГОЛОВА СЕЛА МОШНИ ПРОВІВ РОБОЧУ ЗУСТРІЧ З ОЧІЛЬНИКОМ СЛУЖБИ АВТОДОРІГ ЧЕРКАЩИНИ (ВІДЕО)3 червня відбулася зустріч Голови села Мошни Богдана ШКАРБУТИ з новопризначеним керівником Служби автомобільних доріг у Черкаській області Юрієм ЖУРАВЛЬОВИМ.

Основною темою зустрічі стало утримання, ремонт та будівництво доріг державного та територіального значення, що проходять територією с. Мошни (Р-10 та Т-24-03). Зокрема очільник громади та утримувач доріг оглянули пророблену Службою автомобільних доріг роботу по будівництву та ремонту державної дороги Р-10 територією с. Мошни та пройшли проблемні моменти дороги територіального значення від центру села в бік с. Байбузи, зокрема частини дороги на виїзді з села.

Враховуючи акценти першочергових ремонтів, на яких в ході зустрічі з представниками громад в Черкаській районній раді акцентував увагу голова обласної державної адміністрації Роман Боднар, це особлива увага до доріг "Т"- значення, які довгий час залишалися поза увагою і влади, і утримувача дороги - САДу через відсутність державного фінансування.

Звісно без підтримки представника у вищому законодавчому органі країни - Верховній Раді це надскладно, але, враховуючи конструктивні, дієві партнерські відносини між обранцем від 197 округу Олександром Скічком, керівниками району та депутатського корпусу Черкаського району, обласної влади, громадськими організаціями з одного боку та Мошнівською громадою в особі Голови села Богдана Шкарбути з іншого - результат, як показує п'ятирічна історія каденції, має бути дієвим, хоча проблема недофінансування утримання та ремонту доріг і цього року є великою проблемою для САДу.

Сторони домовились, окрім постійного зв'язку та координації дій, проводити такі робочі зустрічі систематично.
Наверх