Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Відео 02 чер 2020 06:00

"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)

"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, відбулось урочисте нагородження переможців та учасників дистанційного конкурсу дитячого малюнка та вірша на тему «Я люблю своє село Мошни».

Ініціаторами та організаторами мистецького заходу стали Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА, Мошнівський сільський Будинок культури (директор Леся ГАВРИЛЮК) та редактор Інформаційного порталу «Наші Мошни» Олег УСТИМЕНКО. Долучились до організаторів конкурсу і депутати Черкаської районної ради Володимир ШИМАНОВСЬКИЙ та Олександр МУЦАЛХАНОВ, завдяки фінансовій підтримці яких всі учасники, а не лише переможці, отримали чудові подарунки.

Голова села, вітаючи учасників, висловив кожному своє захоплення, вручив подяки, та від себе особисто презентував кожному смачні солодощі. Повітряні кульки від магазину «Дитячий світ» створили відчуття святковості та чарівності. А гість свята - директор Черкаської районної СДЮТ Микола ЯКИМЕНКО відзначив подарунком (призом глядацьких симпатій) учасницю конкурсу Марійку Гусинську, подарувавши настінний календар з історичними фото с.Мошни.

Результати конкурсу:


Конкурс малюнків -

1 Кононець Діана, 9 років, I місце 7-10р., 88
2 Раскевич Настя, 13 років, I місце 11-14р., 85
3 Петрович Ліза, 7 років, II місце 7-10р., 70
4 Корнієнко Златослава, 8 років, III місце 7-10 р., 58
5 Козодой Настя, 10 років, участь, 57
6 Гусінська Маша, 13 років, II місце 11-14р., 43
7 Нека Аріна і Нека Ауріка, 3-6 р., 32
8 Грицюк Ілона, 10 років, участь, 26
9 Коцар Артем, 10 років, участь, 24
10 Гладун Марина, 9 років, участь, 23
11 Гладун Олена, 12 років, III місце 11-14р., 19

Конкурс віршів -

1 Корнієнко Златослава, 8 років, І місце, 68
2 Козодой Настя, 10 років, ІІ місце, 37
3 Грицюк Ілона, 10 років, ІІІ місце, 26
4 Раскевич Анастасія 13 років, участь

Мистецький дистанційний захід вдався, дітки задоволенні участю, раді подарункам та щасливі сьогоднішнім днем. А ми, дорослі, раді, що малеча отримала ще одну чарівну мить дитинства, посмішки, привітання та масу емоцій. Навіть сильний дощ не зіпсував свято, а додав свою особливу чарівність.

В Мошнах віднайшлись нові поети та художники. Дякуємо всім учасникам онлайн-конкурсу, всім небайдужим, хто активно підтримував конкурсантів. Дякуємо батькам діток, що підтримують свої юні таланти. Особлива вдячність за призи та подарунки. Дякуємо за фото та відеонарис Максиму Федоренку та Григорію Хижняку.

директор Мошнівського СБК Леся Гаврилюк

"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)"Я ЛЮБЛЮ СВОЄ СЕЛО МОШНИ": ВІДЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ І УЧАСНИКІВ ОНЛАЙН-КОНКУРСУ ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх