Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 01 чер 2020 14:30

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ: РАЗОМ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ЮНИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ: РАЗОМ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ЮНИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)З народженням в родині маленького чуда, з перших днів життя всі навколо намагаються дати малечі найкраще, створити всі умови для розвитку та подарувати щасливе дитинство своєму Янголятку.

Давно виношували в собі мрію про дитячий майданчик на своєму «кутку» в мікрорайоні «Ревки» сім’я Ігоря та Анастасії ЩЕРБАКІВ, бо самі мають малечу. Їх ініціативу та звернення багатьох жителів села саме в переддень Міжнародного дитячого свята - Дня захисту дітей радо сприйняли та підтримали Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА, який завжди йде назустріч творчим починанням молоді, депутат Черкаської районної ради, голова фракції ВО «Черкащани» Володимир ШИМАНОВСЬКИЙ, що завжди допомагає у вирішенні різних організаційних питань, особливо коли в молоді є бажання та сили працювати. Одним із питань було фінансування, тож, особисто звернувшись за підтримкою до директора ТОВ "НВФ "Урожай", члена ради ВО "Черкащани" Олександра ВОСКОБОЙНІКА, отримав схвальну відповідь, а дітки отримали подарунок до свята, кошти в сумі 5 тис. грн. на придбання фарбувальних матеріалів та дерев’яних складових на паркан.

Маючи багато друзів, знайомих, кумів, які радо відгукнулись на пропозицію разом творити добро – робота закипіла. Навіть дощова погода не завадила молоді активно включитись в роботу: викосили ділянку, позвозили матеріали на паркан, продумали різні ігрові елементи, які будуть робити своїми руками, та розміщення всіх складових дитячого майданчика, розпочали фарбування.

Всім, хто відгукнувся на заклик про допомогу, всім, хто і надалі буде долучатись до справи, - ДЯКУЄМО! Особливо хочемо подякувати Олександрові Ковтуну, власнику однієї з сільських пилорам, за безкоштовно надані складові для дерев’яних споруд майданчика.

Якщо є велике бажання та допомога небайдужих – то мрія стає реальністю. Пишаємось нашою активною молоддю. Ще раз переконуюсь в правильності вислову: «Хто хоче - шукає можливість, хто не хоче – шукає причину». Використовуючи всі можливості, впевнені, що вже скоро будемо святкувати відкриття ще одного місця для дозвілля нашої малечі.

Наші дітки варті веселого, щасливого дитинства!

депутат Мошнівської сільської ради, керівник громадської приймальні Черкаської районної організації ВО «Черкащани» в с. Мошни, директор Мошнівського СБК Леся Гаврилюк
ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ: РАЗОМ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ЮНИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ: РАЗОМ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ЮНИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ: РАЗОМ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ЮНИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ: РАЗОМ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ЮНИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ: РАЗОМ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ЮНИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ: РАЗОМ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ЮНИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ: РАЗОМ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ЮНИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ: РАЗОМ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ЮНИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ: РАЗОМ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТА ДОЗВІЛЛЯ ЮНИХ МОШНІВЧАН (ФОТО)
Наверх