Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 31 травня 2020 06:00

"БРАКОНЬЄРСТВУ СТОП!": "ПОЛЮВАННЯ" НА ЛЮБИТЕЛІВ НЕЗАКОННОЇ РИБОЛОВЛІ ДАЮТЬ РЕЗУЛЬТАТ

"БРАКОНЬЄРСТВУ СТОП!": "ПОЛЮВАННЯ" НА ЛЮБИТЕЛІВ НЕЗАКОННОЇ РИБОЛОВЛІ ДАЮТЬ РЕЗУЛЬТАТУ Мошнах триває боротьба з браконьєрами. Спільні патрулювання водного плеса річки Вільшанка в адміністративних межах села Мошни направлене на виявлення осіб-порушників та засобів незаконного лову рибного фонду річки, її живої флори ( видів риби, що є основною передумовою для поступового відновлення всією екосистеми річки).

Про це розповідає Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА.

"Так, силами Голови села, волонтерів ГО ветеранів АТО/ООС «Об’єднання Бійців Реформаторів», яку очолює Сергій Лугеря (громадський екологічний інспектор) та за безпосередньої участі і підтримки Громадського формування помічників поліції "Мошнівська варта" під керівництвомдепутата Черкаської районної ради Олександра Муцалханова, у взаємодії з національною поліцією, державною обласною екологічною інспекцією проведений черговий рейд.

Цього разу інспектування також раннє !Після отриманого о 2 годині ночі в кабінеті Голови села Мошни від інспекторів держекоінспекції інструктажу та координації дій між екіпажами плавзасобів та автомобільних груп 100% території водного плеса в межах с. Мошни та с. Байбузи були проінспектовані.

Радує, що наші зусилля дають результат. Вилучених засобів незаконного браконьєрського лову ( сітки, ятирі) вже, в порівняно з результатами перших інспектувань, в рази менше.

Дякуємо за сприяння та координацію в проведенні заходів керівнику обласної держекоінспекції Сергію Поліщуку та безпосередньо інспекторському складу".
Наверх