Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 16 травня 2017 00:21

ЮНІ МОШНІВЧАНИ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ЕТАПІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЗЛЬОТУ ЮНИХ ТУРИСТІВ-КРАЄЗНАВЦІВ.

ЮНІ МОШНІВЧАНИ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ЕТАПІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЗЛЬОТУ ЮНИХ ТУРИСТІВ-КРАЄЗНАВЦІВ.З 12 травня 2017 року по 14 травня 2017 року команда Мошнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Всюдихід» (Учні 8 класу: Охріменко Катерина, Бабич Богдан, Смаглій Анастасія, Шевченко Ярослав, Клименко Тетяна, Гаряєв Дмитро, Федоренко Максим та учениця 9-Б класу Дорош Влада) під керівництвом керівників гуртка Прожоги Валентини Миколаївни, Щербака Ігоря Олександровича та в супроводі вчителя Макаренко Яни Володимирівни взяли участь в обласному етапі Всеукраїнського зльоту юних туристів-краєзнавців.

Команда юних туристів-краєзнавців достойно представили Черкаський район на змаганнях і була відзначена грамотами Черкаського обласного центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради: за І місце в конкурсі «Візитка команди», за ІІ місце в конкурсі «Трійця трьома святами багата: квітами, травами й рум’яним літом» та конкурсній програмі обласного етапу, за ІІІ місце в конкурсах «Репортаж про зліт», «Туристсько-краєзнавчій вікторині» та творчих майстернях обласного етапу. Грамотами були відзначені члени команди: Дорош Владислава за І місце в творчій майстерні «Геологія», Бабич Богдан за І місце в творчій майстерні «Географічне краєзнавство», Охріменко Катерина за І місце в творчій майстерні «Екологія», Клименко Тетяна за ІІ місце в творчій майстерні «Історичне краєзнавство» Смаглій Анастасія за ІІІ місце в творчій майстерні «Фольклор і етнографія». Керівник команди Прожога В.М. отримала дипломи за ІІ місце в конкурсній програмі та ІІІ місце в творчих майстернях обласного етапу Всеукраїнського зльоту юних туристів-краєзнавців.

Адміністрація школи, члени та керівники команди «Всюдихід» щиро дякують за допомогу в придбанні продуктів харчування директору ВАТ ЧОП «Агоротехсервіс» Кропивнику Ігорю Анатолійовичу та директору сільського Будинку культури Гаврилюк Лесі Миколаївні за допомогу у підготовці і організації конкурсних програм.

ЮНІ МОШНІВЧАНИ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ЕТАПІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЗЛЬОТУ ЮНИХ ТУРИСТІВ-КРАЄЗНАВЦІВ.ЮНІ МОШНІВЧАНИ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ЕТАПІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЗЛЬОТУ ЮНИХ ТУРИСТІВ-КРАЄЗНАВЦІВ.
Наверх