Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 26 травня 2020 10:00

Відучора Міграційна служба Черкащини відновила надання повного переліку адміністративних послуг

Відучора Міграційна служба Черкащини відновила надання повного переліку адміністративних послугІз 25 травня усі територіальні підрозділи Управління ДМС України в Черкаській області працюють за звичайним графіком роботи. Зокрема, знято обмеження щодо порядку надання адміністративних послуг – громадяни України, іноземці та особи без громадянства зможуть отримати будь-яку послугу, що надається ДМС. Також відновилася робота сервісу «Електронна черга», що допоможе спланувати відвідування підрозділів Міграційної служби.

Про це інформує Управління ДМС України в Черкаській області.

У той же час, Міграційна служба просить під час відвідування підрозділів дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо зменшення впливу та передачі вірусної інфекції:

‒ користуватися захисною маскою, рукавичками та дезінфікуючими засобами;
‒ не створювати скупчення людей у підрозділі та дотримуватись безпечної відстані між людьми (з розрахунку не більше однієї людини на 10 кв. метрів);
‒ уникати контакту з усіма, хто має ознаки ГРВІ.

Дистанційно отримати консультацію з питань, які належать до компетенції Міграційної служби Черкаської області, можливо за телефонами:

«гаряча» лінія ‒ (0472) 54-09-60
з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції ‒ (0472) 33-00-49
з питань іноземців та осіб без громадянства ‒ (0472) 33-00-51
Електронна пошта: [email protected]

Більше інформації на офіційному веб-сайті ДМС - http://dmsu.gov.ua, або сторінці Міграційної служби Черкаської області у соціальній мережі Facebook - https://www.facebook.com/udmsck/.
Наверх