Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Відео 23 травня 2020 04:22

КАРАНТИН ТАК КАРАНТИН: У МОШНАХ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ВІДЗНАЧИЛИ ОНЛАЙН-КОНКУРСОМ (ФОТО, ВІДЕО)

КАРАНТИН ТАК КАРАНТИН: У МОШНАХ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ВІДЗНАЧИЛИ ОНЛАЙН-КОНКУРСОМ (ФОТО, ВІДЕО)Карантин не став на заваді відзначенню у Мошнах Всесвітнього дня вишиванки.

Вперше в культурному житті нашого села відбувся онлайн фото-конкурс, присвячений святу, "ВИШИВАНКА ЄДНАЄ МОШНЯН!" Ініціаторами та організаторами мистецького заходу виступили Голова села Богдан ШКАРБУТА, директорка Будинку культури Леся ГАВРИЛЮК і редактор Інформаційного порталу "Наші Мошни" Олег УСТИМЕНКО. На пропозицію долучитись до проведення конкурсу відгукнувся і депутат Черкаської районної ради Олександр МУЦАЛХАНОВ, завдяки ініціативі і фінансовій підтримці якого всі учасники, а не лише переможці, були відзначені подарунками.

Мистецький захід у новому для нас форматі вдався! І хоча учасників було не так багато (15 осіб), та конкурсанти не пожалкували. Кожен отримав масу задоволення під час фотографування, масу емоцій в день голосування, і, звичайно, призи та заохочувальні подарунки.

Всі, хто слідкував за перебігом конкурсу, вже знають результати, але нам дуже приємно ще раз згадати всіх учасників та кількість набраних голосів кожного, і привітати їх з перемогою та участю:

1. Вероніка Уланенко 81
2. Наталія Гребенюк 65
3. Ліна Денисенко 51
4. Леся Гаврилюк 45
5. Анжела Синчак 35
6. Анастасія Щербак 32
7. Анжеліка Гребенюк 30
8. Вікторія Уланенко 30
9. Валентин Алхазов 26
10. Оксана Постригайло 26
11. Даша Бєлова 25
12. Олена Максименко 21
13. Богдан Пархоменко 18
14. Настя Пархоменко 18
15. Мирослав Пархоменко 15

22 березня відбулося урочисте нагородження переможців і відзначення учасників конкурсу.

Від імені організаторів щиро дякуємо всім учасникам конкурсу, всім небайдужим, хто активно підтримував конкурсантів, всім фотооператорам за чудові фото! Особлива вдячність за призи та подарунки Олександрові Муцалханову. Також дякуємо за фото та відеонарис Максимові Федоренку та Олександрові Павлову.

А організатори вже анонсують наступний онлайн-захід - до Міжнародного Дня захисту дітей (1 червня). Вже з понеділка на сайті "Наші Мошни" та в однойменній спільноті в соціальній мережі Facebook можна буде ознайомитись з умовами його проведення.
КАРАНТИН ТАК КАРАНТИН: У МОШНАХ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ВІДЗНАЧИЛИ ОНЛАЙН-КОНКУРСОМ (ФОТО, ВІДЕО)КАРАНТИН ТАК КАРАНТИН: У МОШНАХ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ВІДЗНАЧИЛИ ОНЛАЙН-КОНКУРСОМ (ФОТО, ВІДЕО)КАРАНТИН ТАК КАРАНТИН: У МОШНАХ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ВІДЗНАЧИЛИ ОНЛАЙН-КОНКУРСОМ (ФОТО, ВІДЕО)КАРАНТИН ТАК КАРАНТИН: У МОШНАХ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ВІДЗНАЧИЛИ ОНЛАЙН-КОНКУРСОМ (ФОТО, ВІДЕО)КАРАНТИН ТАК КАРАНТИН: У МОШНАХ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ВІДЗНАЧИЛИ ОНЛАЙН-КОНКУРСОМ (ФОТО, ВІДЕО)КАРАНТИН ТАК КАРАНТИН: У МОШНАХ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ВІДЗНАЧИЛИ ОНЛАЙН-КОНКУРСОМ (ФОТО, ВІДЕО)КАРАНТИН ТАК КАРАНТИН: У МОШНАХ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ВІДЗНАЧИЛИ ОНЛАЙН-КОНКУРСОМ (ФОТО, ВІДЕО)КАРАНТИН ТАК КАРАНТИН: У МОШНАХ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ВІДЗНАЧИЛИ ОНЛАЙН-КОНКУРСОМ (ФОТО, ВІДЕО)КАРАНТИН ТАК КАРАНТИН: У МОШНАХ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ВІДЗНАЧИЛИ ОНЛАЙН-КОНКУРСОМ (ФОТО, ВІДЕО)КАРАНТИН ТАК КАРАНТИН: У МОШНАХ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ВІДЗНАЧИЛИ ОНЛАЙН-КОНКУРСОМ (ФОТО, ВІДЕО)КАРАНТИН ТАК КАРАНТИН: У МОШНАХ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ВІДЗНАЧИЛИ ОНЛАЙН-КОНКУРСОМ (ФОТО, ВІДЕО)КАРАНТИН ТАК КАРАНТИН: У МОШНАХ ДЕНЬ ВИШИВАНКИ ВІДЗНАЧИЛИ ОНЛАЙН-КОНКУРСОМ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх