Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Черкаський район. Новини 22 травня 2020 15:37

У ЧЕРКАСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДНОВЛЮЮТЬ ПАСАЖИРСЬКІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ

У ЧЕРКАСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДНОВЛЮЮТЬ ПАСАЖИРСЬКІ ПЕРЕВЕЗЕННЯРішення про відновлення пасажирських перевезень у Черкаському районі прийнято 22 травня на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 “Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV–2 та етапів послаблення протиепідемічних заходів” та рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 22 травня 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.

Пасажирські перевезення будуть відновлені із дотриманням рекомендацій головного державного санітарного лікаря України, визначених постановою від 21 травня 2020 року № 23 “Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19. Основні з них:

- проведення температурного скринінгу усім працівникам перед початком робочої зміни;
- дотримання відстані між водієм та пасажирами не менше 1 метра;
- члени екіпажу та пасажири повинні знаходитися у захисних масках чи респіраторах;
- перевезення пасажирів здійснюється у межах кількості місць для сидіння;
- перед кожним рейсом проводиться вологе прибирання транспортного засобу з використанням миючих та дезінфікуючих засобів.

Напередодні, 21 травня, у райдержадміністрації відбулася нарада з перевізниками, які здійснюють пасажирські перевезення у Черкаському районі. На нараді обговорено питання відновленя пасажирських перевезень, готовність перевізників до початку виходу на маршрути та дотримання карантинних заходів та обмежень усіма учасниками транспортного руху. Заступник голови Черкаської районної державної адміністрації Петро Коренюк наголосив на виконанні перевізниками вимог чинного законодавства, яке регламентує здійснення пасажирських перевезень в умовах карантину, та проведенні відповідними службами комісійних перевірок транспортних засобів, які здійснюють пасажирські перевезення.
Наверх