Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Суспільство 18 травня 2020 15:29

"ВИШИВАНКА ЄДНАЄ МОШНЯН!": ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ФОТО-ФЛЕШМОБ-КОНКУРСІ

"ВИШИВАНКА ЄДНАЄ МОШНЯН!": ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ФОТО-ФЛЕШМОБ-КОНКУРСІДорогі односельці! 21 травня українці (і не тільки) всього світу відзначають Всесвітній день вишиванки. Останнім часом вишиванка стала не тільки своєрідним символом патріотизму і любові до своєї країни. Багато її люблять за стильність і унікальність, адже кожен вишитий на ній візерунок має свій символ і значення. У День вишиванки всі, від малого до великого, вбираються і вирушають у своїх справах. Традиційне українське вбрання виглядає дуже святково і дарує всім відмінний настрій.

В умовах карантину ми не зможемо зустрітись всі разом, але маємо змогу разом відзначити наше національне свято. Тож, дорогі наші мошняни, ми пропонуємо продемонструвати красу своєї вишиванки кожному з Вас, взявши участь у фото-флешмоб-конкурсі «Вишиванка єднає мошнян!», який розпочинається вже сьогодні!

Окрім пам’ятних подарунків, які чекають на переможців, Ви зробите красиву світлину, яка залишиться на пам’ять, а ще всі зможуть насолодитись та оцінити ваші красиві фото.

Вікових обмежень для участі немає. Одна із основних умов конкурсу – фото має бути зроблене на фоні історичної пам’ятки та візитівки нашого села – Спасо-Преображенського храму та стели «Я люблю Мошни», і, звичайно, у вишитому вбранні.

Для участі у фото-конкурсі «Вишиванка єднає мошнян!» необхідно:

- бути мешканцем села Мошни;
- зробити класну світлину у вишитому вбранні (або з елементами промоції вишиванки) на фоні історичних пам’яток села, де ви з друзями, усією сім’єю (з дотриманням вимог карантину), або ж особисто;
- до 24.00 години 20 травня надіслати світлину з підписом учасника на електронну адресу [email protected] або в спільноту «Наші Мошни» в соціальній мережі Facebook.


Переможці визначаться онлайн-голосуванням, яке відбудеться з 00.00 до 24.00 години у День вишиванки 21 травня в спільноті «Наші Мошни» в соціальній мережі Facebook.

Оголошення результатів конкурсу і нагородження переможців відбудеться 22 травня. На переможців очікують цікаві пам’ятні подарунки.

З нетерпінням очікуємо на ваші фото. Підтримаймо один одного теплими словами, щирими посмішками та чарівними різноманітними світлинами!

Поспішайте! У Вас залишилось два дні, і подарунок - Ваш!

Голова села Мошни Богдан Шкарбута, директор Мошнівського сільського Будинку культури Леся Гаврилюк

"ВИШИВАНКА ЄДНАЄ МОШНЯН!": ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ФОТО-ФЛЕШМОБ-КОНКУРСІ
Наверх