Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Суспільство / Відео 08 травня 2020 09:00

ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ ТА 75-Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ: "ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ" (ВІДЕО)

ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ ТА 75-Ї РІЧНИЦІ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ В РОКИ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ: "ПАМ'ЯТАЄМО ЗАРАДИ ЖИТТЯ" (ВІДЕО)Знову буяє вічний травень- співом пташок, цвітом дерев, красою полів… Та пам’яті дзвін повертає нас в ті грізні часи 20 століття. Часи Великої війни…

Пам'ять! Вона вічна ! Пам'ять! Вона жива! Це живе дихання пам’яті ми відчуваємо кожною клітинкою своєї душі, а по особливому у дні 75 річниці Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

І хоча сьогодні ми не зможемо разом прийти до братських могил та обелісків Слави, щоб в скорботі схилити голови та покласти квіти, та ми завжди пам’ятаємо і будемо пам’ятати всіх хто віддав найдорожче – життя!

Ми згадаємо сьогодні нелегкі шляхи війни, щоб вкотре відчути всю біль втрат та радість перемог.

Творчі колективи Будинку культури села Мошни вітають Вас, дорогі односельці та гості, і в умовах карантину пропонуємо Вам поринути в перегляд концертної програми "Пам'ятаємо заради життя".

Пісні років війни, пісні написані війною, пісні, які завжди будуть хвилювати душу. Пісні нашої пам'яті - вічні.

НІХТО НЕЗАБУТИЙ - НІЩО НЕ ЗАБУТЕ! З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!

Наверх