Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 12 травня 2020 10:00

Моніторинговий центр з протидії COVID-19 запустив віртуальну платформу емоційної підтримки

Моніторинговий центр з протидії COVID-19 запустив віртуальну платформу емоційної підтримкиМіністерство освіти і науки України інформує, що Асоціація інноваційної та цифрової освіти створила Віртуальну платформу емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19 –  https://moncenter.eduhub.in.ua/.

Основна мета проекту – можливість безкоштовно отримати індивідуальні консультації від сертифікованих психологів та тренерів-практиків з емоційного інтелекту Освітнього Хабу.

Також цей проєкт надає можливість людям безкоштовно отримувати: позитивні емоції, психологічну підтримку та корисні знання під час вимушеного перебування на карантині «в чотирьох стінах».

Відтак, у межах проєкту кожен українець має можливість безкоштовно отримати індивідуальні консультації від сертифікованих психологів та тренерів-практиків з емоційного інтелекту, які дозволять зберегти та зміцнити позитивний емоційний та психологічний стан людей протягом всього часу дії карантину, а також навчатись онлайн м’яким навичкам (soft skills), які потрібні кожному, незважаючи на вік та професію.
Наверх