Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини / Відео 29 кві 2020 14:25

СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ І БІЗНЕСУ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ: В МОШНАХ ПРОВЕЛИ ТРЕТІЙ ЕТАП ЗАРИБНЕННЯ ВІЛЬШАНКИ (ФОТО, ВІДЕО)

СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ І БІЗНЕСУ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ: В МОШНАХ ПРОВЕЛИ ТРЕТІЙ ЕТАП ЗАРИБНЕННЯ ВІЛЬШАНКИ (ФОТО, ВІДЕО)В Мошнах за благодійної підтримки Фермерського господарства «ЕКОТЕХАГРО-Л» пройшов третій етап зарибнення частини річки Вільшанка, що знаходиться в адмінмежах Мошнівської громади.

Про це розповів Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА. Далі - пряма мова:

"29 квітня в Мошнах за благодійної підтримки Фермерського господарства «ЕКОТЕХАГРО-Л» пройшов завершальний на цей рік третій етап зарибнення частини річки Вільшанка (в трьох місцях), що знаходиться в адмінмежах Мошнівської громади. Цього разу 280 кг вже майже дорослих (з ікрою) особин риби сазан, карп ставковий (короп), великого карася.

Як раніше повідомлялося - Фермерське господарство «ЕКОТЕХАГРО-Л» - новостворене на теренах Мошнівської громади підприємство, керівником якого є житель нашого села, відомий на Черкащині ветеран АТО, громадський активіст, очільник громадської організації воїнів-ветеранів АТО/ООС Сергій Олександрович ЛУГЕРЯ.

Ми (Сергій Лугеря, Богдан Шкарбута, Володимир Шимановський) на своєму прикладі пропонуємо всім, в кого є можливість, хто гає свій час за фейсбучною критикою результатів чужої праці - ЗРОБИТИ ЩОСЬ КОРИСНЕ ДЛЯ СВОЄЇ ГРОМАДИ, ПРИРОДИ СВОГО КРАЮ, СОЦІАЛЬНО-КУЛЬТУРНОГО ЖИТТЯ СВОЇХ ЗЕМЛЯКІВ, або просто своїм вродженим почуттям байдужості та невдоволення не відбивайте бажання робити добрі справи в інших.

Також наголошуємо, що "БРАКОНЬЄРАМ" ВЖЕ ЗАГОТОВЛЕНИЙ ПОДАРУНОК! Силами волонтерів ГО ветеранської організації учасників бойових дій в АТО/ООС, яку очолює Сергій Лугеря за підтримки ГФ помічників поліції "Мошнівська варта" у взаємодії з нац.поліцією проводяться патрулювання річки Вільшанка в адмінистративних межах Мошнівської сільської ради."
СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ І БІЗНЕСУ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ: В МОШНАХ ПРОВЕЛИ ТРЕТІЙ ЕТАП ЗАРИБНЕННЯ ВІЛЬШАНКИ (ФОТО, ВІДЕО)СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ І БІЗНЕСУ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ: В МОШНАХ ПРОВЕЛИ ТРЕТІЙ ЕТАП ЗАРИБНЕННЯ ВІЛЬШАНКИ (ФОТО, ВІДЕО)СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ І БІЗНЕСУ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ: В МОШНАХ ПРОВЕЛИ ТРЕТІЙ ЕТАП ЗАРИБНЕННЯ ВІЛЬШАНКИ (ФОТО, ВІДЕО)СПІВПРАЦЯ ВЛАДИ І БІЗНЕСУ НА КОРИСТЬ ГРОМАДІ: В МОШНАХ ПРОВЕЛИ ТРЕТІЙ ЕТАП ЗАРИБНЕННЯ ВІЛЬШАНКИ (ФОТО, ВІДЕО)
Наверх