Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Черкаський район. Новини 18 травня 2017 08:46

Конкурс дитячого малюнка «Мої дідусь та бабуся — пенсіонери».

Конкурс дитячого малюнка «Мої дідусь та бабуся — пенсіонери».Управління Пенсійного фонду України в Черкаському районі Черкаської області оголошує конкурс дитячого малюнка «Мої дідусь та бабуся – пенсіонери» до Міжнародного дня захисту дітей серед жителів Черкаського району.

Конкурс триватиме з 11 до 29 травня 2017 року. Переможці візьмуть участь у другому етапі конкурсу, який проведе головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області.

Для участі в конкурсі потрібно надіслати фото малюнку (з темою листа «Дитячий малюнок») на адресу управління Пенсійного фонду України в Черкаському районі – електронна адреса - [email protected].

Конкурс проводиться за трьома віковими групами:

– Молодша група – з 5 до 8 років.
– Середня група – з 9 до 12 років.
– Старша група – з 13 до 16 років.

Переможець конкурсу в кожній віковій групі отримає подарунок.

Правила участі в конкурсі:

1. Учасник конкурсу має надіслати фото роботи в зменшеному розмірі – не більше, ніж 2 Мб – одне фото, в форматі JPEG з темою повідомлення «Дитячий малюнок». В електронному листі, окрім фото самого малюнку, має бути текстовий файл з описом:

– П. І. Б. учасника, вік дитини;
– контактний телефон батьків та адреса електронної пошти;
– назва фото.

2. Переможців визначають організатори конкурсу.

3. Малюнки можуть бути виконані на будь-якому матеріалі і в будь-якій техніці (масло, акварель, темпера, гуаш, туш, кольорові олівці, фломастери, крейда і т.д.), формат А4, але обов'язково повинні бути кольоровими (не чорно-білими).

4. У конкурсі беруть участь малюнки дітей, які вони намалювали самостійно, і не з Інтернету.

5. Від одного учасника (дитини) приймається один малюнок.

6. Малюнки повинні бути підписані: ім’я і вік дитини на лицевій стороні.

7. Учасник конкурсу погоджується, що його робота може бути надрукована в будь-якому регіональному виданні, на виставці чи розміщена на будь-якому інтернет-порталі без виплати винагороди.

8. У випадку виникнення претензій з боку третіх осіб стосовно робіт, надісланих на конкурс, учасник зобов’язується урегулювати їх своїми силами. Учасники конкурсу є відповідальними за порушення авторських прав і прав третіх осіб.

За інформацією Управління Пенсійного фонду України в Черкаському районі Черкаської області
Наверх