Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 21 кві 2020 11:00

ДПС інформує: Відпустка платникам єдиного податку першої і другої груп

ДПС інформує: Відпустка платникам єдиного податку першої і другої групГоловне управління ДПС у Черкаській області звертає увагу платників єдиного податку першої і другої груп, що відповідно до п. 295.5. Податкового кодексу України вказані платники єдиного податку, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку протягом одного календарного місяця на рік на час відпустки, а також за період хвороби, підтвердженої копією листка (листків) непрацездатності, якщо вона триває 30 і більше календарних днів.

Наголошуємо, що у зв’язку із запровадженням та території Черкаської області надзвичайної ситуації з 23 березня 2020 року зупинено роботу Центрів обслуговування платників області. Якщо платник вирішив скористатися відпусткою, заяву щодо відпустки, можна направити через Електронний кабінет платника податків у форматі pdf (обмеження 2 МБ). Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС або поштою (рекомендованим листом).

Інформуємо, що вся актуальна інформація розміщується на субсайті Головного управління ДПС у Черкаській області за посиланням: ck.tax.gov.ua та на сторінці у Facebook https://www. facebook.com/tax.cherkasy/
Наверх