Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини 16 кві 2020 07:00

ОЛЕКСАНДР СКІЧКО І БОГДАН ШКАРБУТА ПЕРЕВІРИЛИ СТАН ВИКОНАННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ ДОРОГИ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ Т-24-03 В СЕЛІ МОШНИ (ФОТО)

ОЛЕКСАНДР СКІЧКО І БОГДАН ШКАРБУТА ПЕРЕВІРИЛИ СТАН ВИКОНАННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ ДОРОГИ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ Т-24-03 В СЕЛІ МОШНИ (ФОТО)Станом на 14 квітня майже всі будівельні роботи на дорозі Т-24-03 в центрі села - виконана.

Перевірити результат спільних зусиль, що дали саму можливість таких маштабних ремонтних робіт завітав народний депутат України,
що напряму сприяв їх виконанню, Олександр Скічко.

Обійшовши разом з Головою села Богданом Шкарбутою всю ділянку відремонтованої дороги, поспілкувавшись з жителями села, власниками торгівельних площ, які знаходяться вздовж дороги, Олександр Скічко запевнив голову села та мошнівчан, що наполегливість мошнівського сільського Голови в реальному вирішенні питань соціального, економічного, інфраструктурного розвитку громади будуть і надалі підтримані ним, як представником громад в Верховній Раді України.

В свою чергу присутні пересічні мошнівчани разом з Головою села подякували Олександру Олександровичу та голові Черкаської ОДА Роману Миколайовичу Боднару за допомогу та підтримку.

P.S.: дорога державного значення Т-24-03 Черкаси-Жашків-Орадівка, що проходить через центр та майже все село Мошни в напрямку м. Корсунь, з 2014 року не входила до жодного плану чи переліку доріг, які потребують ремонту та його фінансування. І лише останнього року, за наполегливості Голови села Богдана Шкарбути та підтримки з боку народного депутата України Олександра Скічка фактично відремонтована.
ОЛЕКСАНДР СКІЧКО І БОГДАН ШКАРБУТА ПЕРЕВІРИЛИ СТАН ВИКОНАННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ ДОРОГИ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ Т-24-03 В СЕЛІ МОШНИ (ФОТО)ОЛЕКСАНДР СКІЧКО І БОГДАН ШКАРБУТА ПЕРЕВІРИЛИ СТАН ВИКОНАННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ ДОРОГИ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ Т-24-03 В СЕЛІ МОШНИ (ФОТО)ОЛЕКСАНДР СКІЧКО І БОГДАН ШКАРБУТА ПЕРЕВІРИЛИ СТАН ВИКОНАННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ ДОРОГИ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ Т-24-03 В СЕЛІ МОШНИ (ФОТО)
Наверх