Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 11 травня 2020 17:00

Через сервіс DOC.ua можна безкоштовно проконсультуватися із лікарями онлайн

Через сервіс DOC.ua можна безкоштовно проконсультуватися із лікарями онлайнЖителі Черкаської області під час карантину можуть отримати безкоштовну аудіо-консультацію від сімейного лікаря. Таку послугу надає онлайн-сервіс DOC.ua у рамках Меморандуму, підписаного з Черкаською обласною державною адміністрацією.

Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА.

Консультацію медичного фахівця можна отримати після заповнення онлайн-заявки, яка доступна за ПОСИЛАННЯМ.

Лікар відповідає на заявки в порядку надходження. Він допомагає розібратися з проблемою та підказує алгоритм подальших дій для полегшення чи усунення симптомів, а також може допомогти з розшифровкою аналізів або результатів діагностики.

Тривалість безоплатної аудіо-консультації – 10 хв. Послуга є доступною з 8.00 до 21.00 і надаватиметься до кінця карантину.

Детальніше про термін дії пропозиції можна дізнатися на сайті DOC.ua.

– Як соціально відповідальний бізнес ми співпрацюємо з Черкаською ОДА заради допомоги мешканцям регіону під час епідемії коронавірусу, – зазначає Сергій Казанцев, засновник онлайн-хабу. – Укладено відповідний меморандум, за яким DOC.ua використає свої найефективніші сервіси та ресурси, щоб допомогти області в ці важкі часи.

Нагадаємо, на початку квітня DOC.ua та Черкаська обласна державна адміністрація уклали Меморандум про спільні дії під час протистояння COVID-19. Крім цього, онлайн-хаб оголосив, що спрямовує весь свій прибуток на закупівлю необхідного обладнання та товарів медичного призначення для двох державних медичних закладів Черкас і Житомира, що допоможе боротьбі з коронавірусом. Перші постачання обладнання та засобів індивідуального захисту для лікарів уже відбулися.
Наверх