Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Черкаський район. Новини 11 кві 2020 08:00

Про обмеження у зв’язку з карантином щодо перебування жителів Черкаського району у громадських місцях у вихідні та святкові дні

Про обмеження у зв’язку з карантином щодо перебування жителів Черкаського району у громадських місцях у вихідні та святкові дні10 квітня відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситацій, на якому вирішено вжити додаткових заходів з метою відвернення загрози.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської РДА.

Для забезпечення безпеки і здоров’я громадян, запобігання поширенню на території району коронавірусної хвороби (COVID – 19), зокрема органам місцевого самоврядування рекомендовано:

- запровадити обмеження на період карантину щодо пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних і святкових днів (з 00 год. 01 хв. суботи до 6 год. 00 хв. першого робочого дня після вихідних (святкових) днів, починаючи з 13 год. 00 хв. 11 квітня 2020 року);
- забезпечити проведення дезінфекції місць загального користування багатоквартирних будинків, об’єктів благоустрою (парки, сквери та дитячі майданчики, пам’ятки культурної та історичної спадщини тощо), щоденної дезінфекції проїжджої частини доріг, тротуарів, прибудинкових та інших територій населених пунктів.

З повним текстом протоколу засідання комісії можна ознайомитися за ПОСИЛАННЯМ.
Наверх