Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 02 кві 2020 12:00

ДПС інформує: Про обмеження доступу до приміщень ЦОП

ДПС інформує: Про обмеження доступу до приміщень ЦОПГоловне управління ДПС у Черкаській області інформує платників податків Черкащини про обмеження доступу до приміщень центрів обслуговування платників області (далі- ЦОП) у зв’язку зі спалахом та розповсюдженням коронавірусу COVID-19.

Звертаємо увагу, що у залах ЦОП області посилено заходи із забезпечення режиму поточної дезинфекції та кількісті одночасного перебування людей.

Радимо користуватись засобами електронного зв’язку, а саме Електронним кабінетом. В приватної частини Електронного кабінету за допомогою меню «Листування з ДПС» платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до Головного управління ДПС у Черкаській області.

Нагадуємо, що вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС. Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням електронного цифрового підпису (кваліфікованого електронного підпису), отриманого у будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Крім того, платники податків можуть звертатися до Інформаційно-довідкового Департаменту ДПС за телефоном: 0 800 501 007 у разі виникнення питань щодо користування Електронним кабінетом платника та за роз’яснювальною інформацією щодо державної податкової політики та державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування податкового законодавства.

Важливо! Ми не обмежуємо ваші права! Застерігаємо можливі випадки зараження.

Також звертаємо увагу, що вся актуальна інформація розміщується на субсайті Головного управління ДПС у Черкаській області за посиланням: ck.tax.gov.ua та на сторінці у Facebook https://www. facebook.com/tax.cherkasy/.
Наверх