Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 12 кві 2020 06:00

В обласному Управлінні ДСНС запровадили цілодобовий телефон екстреної психологічної допомоги

В обласному Управлінні ДСНС запровадили цілодобовий телефон екстреної психологічної допомогиВ Управлінні ДСНС запровадили цілодобовий телефон екстреної психологічної допомоги 0635037207. За ним фахівці Служби готові надати підтримку та якісну психологічну допомогу.

Як відзначають в Управлінні, під час карантину збільшилася кількість подій, які для повсякденного життя не характерні. Розмови про свій стан з близькими людьми можуть допомогти знизити відчуття страху і тривоги.

“Спробуйте зрозуміти, що конкретно вас лякає. Викладіть свої думки на папері. Складіть невелику телефонну книжку особливо важливих номерів, за якими дзвонити на випадок конкретної ситуації. Чим лікувати, якщо з’явилися якісь конкретні симптоми? Хто конкретно може про вас подбати, надати допомогу? До кого можна звернутися, якщо закінчаться гроші? Складіть список важливих речей та продуктів аби родина могла якийсь час побути в ізоляції. Що ви можете зробити аби потурбуватися про близьких людей, які сьогодні знаходяться в зоні ризику? І головне. Усвідомте, ви не одні”, – йдеться в повідомлення Управління.

Якщо через сьогоднішню ситуацію у Вас виникають панічні атаки, якщо Вас нервують звичні та буденні речі й Вас «накриває», не зволікайте, звертайтеся до фахівців.

Паніка – це емоція, і, як кожну емоцію, її можна контролювати. У кожної людини є достатньо ресурсів, аби її опанувати. Звертайтеся, і ми допоможемо Вам заспокоїтися, відновити внутрішню рівновагу.

Для нас важливий кожен, люди пенсійного віку, внутрішньопереміщені особи, мами з маленькими дітьми та чоловіки, що звикли самотужки долати проблеми. Ми допоможемо тим, хто повернувся з зони ООС (АТО) і тим, кого хвилюють рідні. Ви усі для нас важливі. Разом ми здолаємо цей непростий період.
Наверх