Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Черкаський район. Новини 29 бер 2020 10:00

Майже 2,5 мільйона гривень на боротьбу з коронавірусом спрямує Черкаський район

Майже 2,5 мільйона гривень на боротьбу з коронавірусом спрямує Черкаський район25 березня на 43-й позачерговій сесії депутати Черкаської районної ради розподілили 2,5 млн грн для районних лікарень та амбулаторій загальної практики сімейної медицини на придбання індивідуальних засобів захисту для медичного персоналу та медичного обладнання, необхідного для боротьби з COVID-19, а також спрямували додаткові кошти для створення місцевого матеріального резерву.

Про це інформує пресслужба Черкаської районної ради.

У зв’язку з поширенням коронавірусу в Україні, для закупівлі матеріалів і обладнання для ефективного лікування вірусних інфекцій у КНП «Черкаська ЦРЛ», КНП «Районна лікарня с. Мошни» та КНП «Черкаський районний центр ПМСД» з районного бюджету спрямують 1 млн грн, з бюджетів сільських рад та ОТГ понад 600 тис. грн та ще 325 тис. грн за рахунок субвенції з обласного бюджету. Окрім того, 400 тис. грн передбачили для створення місцевого матеріального резерву. На ці кошти планується придбавати в разі необхідності медичні засоби індивідуального захисту, медичне обладнання, медикаменти для лікування хворих від коронавірусної інфекції. Ще 100 тис. грн передбачили на придбання паливо-мастильних матеріалів.

Також спрямували 5 тис. грн на придбання засобів індивідуального захисту для працівників Управління праці та соціального захисту населення Черкаської РДА, які й в умовах карантину продовжують проводити прийом громадян, оскільки йдеться в першу чергу про соціально вразливі категорії населення.
Наверх