Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Здоров'я / Устименко Олег / Суспільство 11 бер 2020 07:00

Медики Черкащини рекомендують обмежити проведення масових заходів

Медики Черкащини рекомендують обмежити проведення масових заходівЗа результатами засідання обласної протиепідемічної комісії Черкаської області, ухвалено рішення рекомендувати органам місцевого самоврядування обмежити проведення масових заходів. 

Нагадаємо, Україна вимушена запровадити епідеміологічні заходи у зв’язку з поширенням коронавірусу Covid 2019. Про це повідомив заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

У Черкаській області випадків інфікування короновірусом не виявлено. Додамо, що епідемпоріг захворювання на грип та ГРВІ в жодному із районів області також не перевищений. Разом із тим, за рішенням протиепідемічної комісії, рекомендується вжити заходів щодо дезінфекції громадського транспорту та місць великого скупчення людей.

Медики Черкащини рекомендують обмежити проведення масових заходівМедики Черкащини рекомендують обмежити проведення масових заходівМедики Черкащини рекомендують обмежити проведення масових заходівМедики Черкащини рекомендують обмежити проведення масових заходів
Наверх