Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 07 бер 2020 12:00

"СЛОВО ТАРАСОВЕ ВІЧНО ЖИВЕ": ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВЕЛИКОГО ПОЕТА

"СЛОВО ТАРАСОВЕ ВІЧНО ЖИВЕ": ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВЕЛИКОГО ПОЕТАТарас Григорович Шевченко – неперевершений світоч української культури, геніальний поет, художник, мислитель, відомий не лише в Україні, але й у всьому світі. Він піднісся до вершин людського духу, вселюдської любові, бо був великим патріотом України, заповідав нам любити свій народ, плекати свою культуру.

До 206-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка в Мошнівській сільській бібліотеці та Музеї Т.Г. Шевченка була проведена година пам 'яті «Слово Тарасове вічно живе» та організовані книжкові виставки «Живуть, Тарасе любий, поміж нас і голос твій, і пензель твій, і слово…».

У музеї Т.Г Шевченка присутні читали вірші Кобзаря та співали пісні, а в бібліотеці діти переглянули відеофільм «Край, де народився геній». Також під керівництвом бібліотекарів були підготовлені діти для участі у районному конкурсі читців «Уклін тобі, Великий наш Пророче».

Вірші Шевченка сприяють розвитку естетичної свідомості дітей, формуванню їх світогляду, вчать любити свою рідну Україну, як любив її Тарас Шевченко. Поезія Тараса Шевченка є насправді світовим культурним явищем, що надихає читачів з усієї планети, адже геніальні рядки адресовані всьому людству і знаходять відгук у серцях.
"СЛОВО ТАРАСОВЕ ВІЧНО ЖИВЕ": ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВЕЛИКОГО ПОЕТА"СЛОВО ТАРАСОВЕ ВІЧНО ЖИВЕ": ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВЕЛИКОГО ПОЕТА"СЛОВО ТАРАСОВЕ ВІЧНО ЖИВЕ": ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ВЕЛИКОГО ПОЕТА
Наверх