Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 25 травня 2017 00:03

Куди звертатися батькам, щоб оздоровити дітей.

Куди звертатися батькам, щоб оздоровити дітей.Наближаються літні канікули. Куди звертатися батькам, щоби оздоровити своїх дітей в період канікул, Сільським обріям розповів начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Черкаської РДА Сергій Бовт.

"Батькам потрібно прийти до нашого відділу й написати заяву. У травні, коли виділяються путівки, ми розглядаємо заяви і в телефонному режимі повідомляємо батькам, де може оздоровитися їхня дитина.

Більшість відправляємо в табори «Молода гвардія», «Артек», деякі путівки – з доплатою. Особливу увагу звертаємо на тих, хто має певні здобутки в спорті.

Оздоровлюємо не лише дітей з багатодітних сімей, а й інших категорійних. Нещодавно відправили на оздоровлення двох дітей-сиріт та одну дитину з багатодітної родини.

У районі маємо лише один оздоровчий табір. Це «Холодноярська республіка».

Ще одна проблема – кошти. Кількість путівок залежить від того, скільки коштів надійде з обласного та районного бюджетів. Особливо важливою є фінансова підтримка від органів місцевого самоврядування, якої нині ми майже не отримуємо.

Наразі маємо 28 заяв. Минулого року було виділено 50 путівок. Заяви бажано написати до кінця травня, адже з цього часу починаються заїзди в санаторії і табори відпочинку."
Наверх